Ο Άκης Πετρετζίκης βάφτισε την κορούλα του - Το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν με τη σύζυγό του (φωτό - βίντεο)

Δείτε φωτό από την βάπτιση...

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς βάφτισαν την 7 μηνών κόρη τους.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.

1683379081522-946734351-akis_petretzikis_3096648414482489837.jpg

Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στο Κορωπί και το όνομα της νεοφώτιστης είναι Ακυλίνα! Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τον σχεδόν δύο ετών Αχιλλέα.

 

Δείτε επίσης: Άκης Πετρετζίκης: «Ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας!» - Γέννησε η σύζυγος του σεφ - η φωτό τους μέσα από το μαιευτήριο

H κόρη του Άκη έχει ένα ιδιαίτερο όνομα, που μάλλον αποκάλυψε τον χαρακτήρα της, καθώς το Ακυλίνα σημαίνει αετός με προέλευση λατινική.

 

Η σύμπτωση πάντως είναι πως η Ακυλίνα, θα έχει γιορτή στις 27 Σεπτεμβρίου, της Νεομάρτυρος Ακυλίνης εν Ζαγκλιβερίω Χαλκιδικής ενώ ο Άκης είχε παντευτεί και είχε βαπτίσει τον γιο του, στις 27 Σεπτεμβρίου επίσης στο ίδιο κτήμα, Νεφέλες.

''27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να ειναι υγιής και καλότυχη! #❤️ Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός'' , έγραψε ο αγαπημένος μας σεφ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ