Τζακ Νίκολσον με την… αγαπημένη του: Αποθέωση για τον σταρ - Που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες (φωτό & βίντεο)

Ο Τζακ Νίκολσον εμφανίστηκε και πάλι δημόσια, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, στον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Ο θρυλικός ηθοποιός, που έκλεισε τα 86 του χρόνια πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκε στη θέση του δίπλα στις γραμμές του γηπέδου έχοντας στο πλευρό του τον γιό του Ρέι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στην «Crypto.com Arena» για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα μετά τον Οκτώβριο του 2021. Τότε ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Αφήστε τον Τζακ Νίκολσον ήσυχο - Ολοι θα γεράσουμε, αν είμαστε δηλαδή τυχεροί & δεν πεθάνουμε πρώτα- Κάποιοι γερνούν καλά, κάποιοι όχι

Αποθέωση για τον Τζακ Νίκολσον μετά την πολύμηνη απουσία του

Κατά την άφιξη του στο γήπεδο, ο Νίκολσον αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και είχε σύντομη συνομιλία με ανθρώπους της ομάδας και δημοσιογράφους. Μάλιστα είχε τετ α τετ με το αστέρι των Λέικερς, Λεμπρόν Τζέιμς πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

Τέλος στις φήμες για την υγεία του Νίκολσον

Με την παρουσία του στον πρόσφατο αγώνα των Λέικερς, ο Νίκολσον βάζει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την υγεία του. Αρχικά είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο 86χρονος έχει επιλέξει την ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι «έχει χάσει το μυαλό του».

 

 

Πριν από λίγες εβδομάδες οι παπαράτσι κατάφεραν να τον βγάλουν κάποιες φωτογραφίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του, εμφανώς ατημέλητο και καταβεβλημένο φουντώνοντας τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο η επανεμφάνιση του στο γήπεδο με το γνωστό χαρακτηριστικό του χαμόγελο ήταν η καλύτερη απάντηση.

Ο Τζακ Νίκολσον έχει αποσυρθεί από την υποκριτική καθώς έχει να εμφανιστεί σε ταινία από το 2010. Τότε είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ρομαντική κωμωδία «How Do You Know» με τους Ρις Γουίδερσπουν, Όουεν Γουίλσον και Πολ Ραντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ