Τριαντάφυλλος: Ο εκνευρισμός του τραγουδιστή απέναντι στους κριτές του J2US - «Αν δεν σας αρέσει να μας βλέπετε, να φύγουμε» (βίντεο)

Τι απάντησε η Καίτη Γαρμπή

 Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε στο πλατό του αποψινού (29/4) σόου ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Καίτη Γαρμπή όταν η τελευταία κλήθηκε να κρίνει την εμφάνισή του με τη Φελίσια Λαπάτη.

Η τραγουδίστρια παίρνοντας τον λόγο πρώτη από την κριτική επιτροπή, είπε στη Φελίσια ότι δεν ήταν καλή η ερμηνεία της και απευθυνόμενη στον Τριαντάφυλλο τον ρώτησε τι της λέει κάθε φορά που κάνουν πρόβα.

Η Φελίσια δεν πρόλαβε να απαντήσει καθώς ο Τριαντάφυλλος θεώρησε ότι αδικείται η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ότι κάθε φορά της λένε αρνητικά σχόλια και ποτέ δεν τονίζουν τα καλά σημεία της εμφάνισής της.

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος: Τραγούδια, selfie και συνθήματα για το «φαινόμενο» του Survivor - Έτσι τον υποδέχτηκε το fun club του (φωτό & βίντεο)

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να συνεχίσει εξηγώντας όμως ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε ακόμα περισσότερο λέγοντάς της πως αν θέλουν οι κριτές να μην τους βλέπουν πλέον, θα φύγουν.

Η όλη ένταση κλιμακώθηκε και όταν τον λόγο πήρε η Βίκυ Σταυροπούλου καθώς διαφώνησε με τον Τριαντάφυλλο για τον τόνο που είπαν το τραγούδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ