Αγίου Πνεύματος: Oδική εκδρομή στην Κέρκυρα, 5ημέρες - 4νύχτες - Εξερευνήστε το όμορφο νησί του Ιονίου Πελάγους με το Ποντικονήσι!

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν ένα υπέροχο ταξίδι! 

Η Κέρκυρα, είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά νησιά και ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας. Εκτός από την πανέμορφη πρωτεύουσα του, το νησί της  Κέρκυρας προσφέρει όμορφες παραλίες και μαγευτικά μέρη κρυμμένα από τα πλούσια δάση της.

Οι αναχωρήσεις είναι: 1/6

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
Αθήνα - Κέρκυρα
Αναχώρηση από Αθήνα το πρωί ώρα 06:00 μέσω της νέας γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Άρτα και έπειτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Ariti Grand Hotel Corfu 4*. Το απόγευμα βόλτα στην Εσπιανάδα και επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο.

2η ΜΕΡΑ
Κανόνι - Ανάκτορα Mon Repos – Μουσείο Ασιατικής Τέχνης – Πόλη Κέρκυρας
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Ακολουθεί επίσκεψη στο Mon Repos (έξοδα ατομικά) με τους ολάνθιστους κήπους και το επιβλητικό κτίριο του 19ου αιώνα (1831), κατοικίας της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Στα περίπου 258 στρέμματα που περιβάλλουν τα ανάκτορα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 2000 είδη φυτών και δέντρων, ενώ δίπλα δεσπόζει ο αρχαιότερος Ναός της Κέρκυρας, εξ ού και Παλαιόπολη. Επόμενη μας στάση το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης (έξοδα ατομικά) και το μεσημεράκι ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το γεύμα μας (έξοδα ατομικά). Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και το βράδυ δείπνο.

3η ΜΕΡΑ
Μουσείο Καποδίστρια - Παλαιοκαστρίτσα – Κασσιόπη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε την εκδρομή μας για το βόρειο τμήμα του νησιού. Πρώτη μας στάση η πρώην οικία και νυν Μουσείο του Ιωάννη Καποδίστρια, του Α΄ Κυβερνήτη της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για τη γραφική Παλαιοκαστρίτσα, έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η ΜΕΡΑ
Ναός Άγιου Σπυρίδωνα – Casa Parlante - Μπενίτσες – Πόλη Κέρκυρας
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Συνεχίζουμε για το Casa Parlante (έξοδα ατομικά), ένα ‘ζωντανό’ μουσείο που μας ταξιδεύει στην εποχή της αριστοκρατικής Κέρκυρας, την εποχή της Αγγλοκρατίας τον 19ο αιώνα. Επόμενη μας στάση οι Μπενίτσες, ένα παραθαλάσσιο χωριό στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και το απογευματάκι επιστροφή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

5η ΜΕΡΑ
Κέρκυρα - Αθήνα
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, εντυπωσιασμένοι από την αρχόντισσα του Ιονίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ