Έρχεται Πρωτομαγιά και δεν έχεις τι να βάλεις; 9+1 ανοιξιάτικα casual looks που μπορείς να αντιγράψεις για το τριήμερο (φωτό)

Σου βρήκαμε τη λύση...

Από τη στιγμή που η θερμοκρασία ξεκινήσει να ανεβαίνει, το μυαλό μας επικεντρώνεται σε ένα πράγμα, δηλαδή στη διοργάνωση εξορμήσεων που θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να ανανεωθούμε. Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς που έρχεται μάλιστα είναι η τέλεια ευκαιρία είτε να ταξιδέψεις εκτός πόλης είτε να την απολαύσεις, κάνοντας βόλτες με τους αγαπημένους σου. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να περάσεις το τριήμερό σου με στιλ και κομψότητα, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα casual ανοιξιάτικα looks, που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο και αξίζει να αντιγράψεις.

 

 

 

 

 

 

Όσον αφορά στα bottoms, ένα cargo παντελόνι, το αγαπημένο σου τζιν ή μία αέρινη floral φούστα είναι σίγουρα κάποιες από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις.

 

 

 

 

 

 

Τα tank tops, τα ριγέ πουκάμισα αλλά και οι σατινέ μπλούζες θα συμπληρώσουν τέλεια τα looks σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό στιλ παπουτσιών, ένα ζευγάρι sneakers είναι must για τις χαλαρές βόλτες ενώ ένα ζευγάρι γόβες με τετράγωνο τακούνι είναι τέλειες για τις βραδινές σου εξόδους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ