Χάρι Μπελαφόντε σε Αλεξάνδρα Μπακογιάννη: Όσα είχε πει το 2018, για την κοινωνική ευθύνη του καλλιτέχνη - Το βίντεο από το World Human Forum

Στις 19 Απριλίου 2018, το World Human Forum διοργάνωσε την προβολή της εντυπωσιακής ταινίας "Sing you Song" για τη ζωή και το έργο του Χάρι Μπελαφόντε στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας

Μετά την προβολή, είχε την τιμή να έχει τον Χάρι Μπελαφόντε απευθείας από τη Νέα Υόρκη μέσω zoom για μια συζήτηση με την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη σχετικά με τη σημασία του να είσαι καλλιτέχνης.

Τα λόγια του άγγιξαν βαθιά! 

 

 

Δείτε επίσης: Χάρι Μπελαφόντε: Πέθανε o εμβληματικός τραγουδιστής και ηθοποιός με τη βελούδινη φωνή - Υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βίντεο)

"Οι καλλιτέχνες είναι οι φύλακες της αλήθειας και πάντα θεωρούσα ότι αυτό είναι ένα τεράστιο δώρο αλλά και μια ευθύνη.

Νομίζω ότι η μόνη δύναμη που φέρνει ελπίδα στον κόσμο είναι οι τέχνες. Ως καλλιτέχνες έχουμε την ευκαιρία να αγγίξουμε τα βάθη της ανθρωπιάς μας.

Να εξοικειωθούν οι άνθρωποι με τον κόσμο που ζούμε και κάθε φορά που παίρνουμε το "μικρόφωνο" να προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που βοηθούν στην ενίσχυση της ανθρώπινης οικογένειας", είπε. 

Με αφορμή τον θάνατό το WHF, ανέβασε το βίντεο με τον Χάρι Μπελαφόντε για την κοινωνική ευθύνη του καλλιτέχνη, στο YouTube. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ