Τρομακτικό βίντεο: Δείτε σκιέρ να πέφτει σε μεγάλη χαράδρα - Πως κατάφερε να σωθεί

Δείτε βίντεο από την κάμερα που είχε πάνω του ο 36χρονος....

Με το μέρος του είχε την τύχη ένας σκιέρ στη Γαλλία όταν, κατεβαίνοντας το βουνό Meije στις γαλλικές Άλπεις, έπεσε σε χαράδρα πολλών μέτρων. 

Τα συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ο έμπειρος σκιέρ έπεσε στην χαράδρα, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. 

Το τρομακτικό βίντεο αναρτήθηκε την Τρίτη και έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο άνδρας, βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι.

Το βίντεο, ξεκινά με τον ίδιο να γλιστρά στην απότομη πλαγιά του βουνού των 13. 000 ποδιών, ενώ απολαμβάνει το γύρω τοπίο - πριν παρσυρθεί μέσα στην χαράδρα. 

Ο 36χρονος κατάφερε να σταματήσει την πτώση του σφηνώνοντας τα πέδιλά του σε ένα κομμάτι πάγου, που φαίνεται να προεξέχει., αναφέρει η Daily Mail.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα κραμπόν (καρφιά που προσαρμόζουν πάνω στις μπότες του σκι), ανέβηκε μέχρι ένα σημείο και εκεί τον βρήκαν οι φίλοι του, που τους είχε καλέσει από το κινητό, οι οποίοι τον τράβηξαν με ένα σχοινί.

«Ήταν πολύ τυχερός. Ήταν αυτά τα 20 λεπτά της ζωής μας που κράτησαν μία αιωνιότητα, καθώς βρισκόμασταν μακριά από τον αναβατήρα και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε αρκετά ψηλά για να μπορέσουμε να τον σώσουμε» είπε στην Mirror ένας από τους φίλους του σκιέρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ