Ba&sh, Cludie Perlot, The kooples: Από αυτές τις 3 μάρκες ψωνίζουν οι Γαλλίδες - Chic σύνολα, καλά υφάσματα, κλασσικά χρώματα, minimal στυλ (φωτό)

Κάντε το όπως οι Γαλλίδες!

Αν έπρεπε να συνοψίσουμε το στυλ της Γαλλίδας σε λίγες λέξεις, φυσικά θα τις αποδίδαμε κάπως έτσι: «διαχρονικό», «κομψό», «αβίαστο». Και πολλές είναι οι γαλλικές μάρκες που έχουν υιοθετήσει αυτούς τους "όρους" ώστε να ανταποκριθούν στη μόδα σε μία εποχή μεγάλου ανταγωνισμού.

Εμείς βρήκαμε έναν οδηγό για 3 γαλλικές μάρκες που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε.

ba&sh

Βασισμένη στη φαντασία της Barbara Boccara και της Sharon Krief, η μόδα που υπηρετεί το ba&sh αποτελείται από εμπνεύσεις μποέμ, χαρούμενα και πολύχρωμα prints και καλά μελετημένες λεπτομέρειες. Εν ολίγοις, απεριόριστη και ευκολοφόρετη μόδα τόσο για να πάτε στη δουλειά όσο και σε ειδικές περιστάσεις.


ba&sh, Μαύρη ρόμπα, 195 €

ba&sh, Σαμπό με τακούνι, 225 €

Claudie Pierlot 

Για την Claudie Pierlot, τη σχεδιάστρια πίσω από το ομώνυμο brand, η μόδα είναι πραγματικό πάθος. Αφού ξεκίνησε ως στυλίστρια ή βοηθός κατασκευαστή μοντέλων, ήταν φυσικό να λάνσαρε τη δική της ετικέτα μόδας που σχεδιάστηκε εκείνη την εποχή «για γυναίκες στο Παρίσι» στις αρχές της δεκαετίας του 80. Σοφιστικέ κομμάτια με αύρα BCBG χωρίς ποτέ να γίνονται βαρετά και όλα αυτά φυσικά με όμορφα υλικά που διαρκούν στο χρόνο.


Claudie Pierlot - Δερμάτινες μπότες, 255 €


Claudie Pierlot - Σακάκι κοστουμιού 207 €

The Kooples

Το Kooples είναι πρώτα από όλα μια ιδέα - αυτή της "προσφοράς της γκαρνταρόμπας για ζευγάρια" (αυτό ήταν και το σλόγκαν της μάρκας), που ανταλλάσσονται μεταξύ συνεργατών - με ξεκάθαρα ροκ εμπνεύσεις.


The Kooples - Blouson en cuir noir, 395 €


The Kooples - Λευκό ίσιο τζιν, 165 €

Κάθε νέα σεζόν προσφέρει μοναδικά κομμάτι, είτε είναι biker jackets, δερμάτινες μπότες, αέρινα φορέματα ή ακόμα και δαντελένια πουκάμισα, που κάνουν τη μάρκα διάσημη σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ