Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού; (βίντεο)

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας με τους δυο τους να αντέχουν μέσα από τις δυσκολίες που πέρασαν, με την απόσταση που υπήρξε ανάμεσά τους, όταν ο επιχειρηματίας, αποφάσισε να συμμετάσχει για δύο φορές στο Survivor.

 

 

Ο Στάθης Σχίζας, μάλιστα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star, όταν πήγε να εμπλακεί η προσωπική του ζωή σε συζητήσεις και κουβέντες ανάμεσα στους παίκτες και όταν η Ελευθερία Ελευθερίου του μετέφερε ψευδείς πληροφορίες για την αγαπημένη του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ωστόσο, φαίνεται ότι το ζευγάρι περνά σοβαρή κρίση και οδηγείται στον χωρισμό, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Χάρης Λεμπιδάκης. Μπορεί το ζευγάρι πριν από λίγο διάστημα να είχε πραγματοποιήσει ταξίδι μαζί, όμως όλα δείχνουν ότι οι προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους δεν ευδοκίμησαν.

«Η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει τις επόμενες μέρες. Υπάρχει μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους, γνωρίζω όχι από τους ίδιους, αλλά από φίλους, ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι γνωρίζετε εφτά χρόνια μέσω μιας κοινής φίλης και είναι ενάμιση χρόνο μαζί, με την απόσταση -λόγω της συμμετοχής του 30χρονου επιχειρηματία στο Survivor.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ