Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τους πήρε ο ύπνος στο καράβι για Τήνο - Το στιγμιότυπο που τους πρόδωσε (φωτό)

Μάλλον ήταν κουρασμένοι...

Μία μικρή εξόρμηση στο νησί της Τήνου έκαναν ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοίμασε τις βαλίτσες του και πήρε το πλοίο, ωστόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποκοιμήθηκε.

Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, μοιράζονται συχνά κοινές αναρτήσεις τους στα social media και πολλές από αυτές έχουν χιουμοριστική διάθεση.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το ταξίδι τους και δεν δίστασε να τρολάρει τον εαυτό της και τον αγαπημένο της.

Όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο, οι δυο τους γευμάτισαν και μετά φόρεσαν τα μαξιλάρια ταξιδιού και κοιμήθηκαν στις καρέκλες κρατώντας τις τσάντες και τα μπουφάν τους.

Τη στιγμή απαθανάτισε κάποιο άλλο πρόσωπο, που ταξίδευε μαζί τους. «Άλλος για Τήνο;», έγραψε στο story της η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Με τρόμαξε που ένιωσα έλξη για ένα τόσο νεαρό άτομο»
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Έλεος» ο Χρήστος Δάντης μίλησε για την σχέση που διατηρεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την διαφορά ηλικίας που έχουν.

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Διαβάστε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Έπεσε από την πίστα την και χτύπησε στα πλευρά – Η ανάρτηση της συντρόφου του Ασημίνας Χατζηανρέου (βίντεο)

Και πρόσθεσε: «Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ