Ο γιος της Καμίλα απαντά στον πρίγκιπα Χάρι: Διαψεύδει όσα γράφει για εκείνη στο νέο του βιβλίο "Ρεζέρβα" - "Η μητέρα μου παντρεύτηκε εκείνον που αγάπησε"

Η διαφορετική στάση του γιου της Καμίλα

Έναν καλό λόγο για τη μητέρα του είχε να πει ο γιος της Καμίλα, Τόμας Πάρκερ Μπόουλς σε μία από τις σπάνιες μηντιακές εμφανίσεις του.

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που συντελούνται στη βρετανική μοναρχία και τη σχέση της μητέρας του με τον Κάρολο αλλά και το γεγονός ότι η Καμίλα αποκαλείται πλέον βασίλισσα, απάνησε: "Νομίζω ότι η αλλαγή συμβαίνει, αλλά δεν με νοιάζει τι λέει ο καθένας. Δεν είναι αυτοσκοπός για τη μητέρα μου. Αυτό δεν ήταν κάποιου είδους τελικό παιχνίδι. Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που αγαπούσε και αυτό είναι όλο".

 

 

Η συνέντευξη που έδωσε ο 48χρονος γιος της Καμίλα μόλις δύο εβδομάδες πριν τη στέψη του βασιλιά Κάρολου στις 6 Μαΐου και την εγκατάσταση της μητέρας του ως βασίλισσας στο πλευρό του, σχολιάζεται στη Βρετανία σε αντιδιαστολή με τη στάση του πρίγκιπα Χάρι που τις αποκαλύψεις τους και τα όσα έγραψε στο βιβλίο του με τίτλο "Ρεζέρβα" έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση.

Ο γιος της Καμίλα απαντά στον πρίγκιπα Χάρι: "Η μητέρα μου παντρεύτηκε εκείνον που αγάπησε, δεν είχε στόχο το στέμμα"

Η άποψη του Τόμας Πάρκερ Μπόουλς ότι για τη μητέρα του το να γίνει βασίλισσα δεν ήταν αυτοσκοπός και ότι απλώς "παντρεύτηκε τον άνδρα που αγάπησε" βρίσκεται στον αντίποδα αυτού που πιστεύει για την Καμίλα ο Χάρι. Στα απομνημονεύματά του που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, ο μικρός γιος του Κάρολου και της Νταϊάνα γράφει για την Καμίλα ότι "έπαιξε το παιχνίδι της επί χρόνια" κάνοντας "μια εκστρατεία με στόχο τον γάμο και το στέμμα".

charles camilla

Ο Χάρι δεν σταμάτησε να κακολογεί την Καμίλα με το βιβλίο του. Σε συνεντεύξεις του την έχει αποκαλέσει "φαύλη" ενώ έχει αναφερθεί σε "θύματα" που υπήρξαν ώστε να γίνει η αποκατάστασή της. Ο Χάρι έχει επιμείνει ότι ο ίδιος αλλά και ο αδελφός του, παρακαλούσαν τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί αλλά ότι εκείνος δεν τους είχε δώσει καμία απάντηση.

Βασίλισσα Καμίλα
Στη μεγάλη τελετή στέψης που θα λάβει χώρα στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, η Καμίλα θα στεφθεί στο πλευρό του συζύγου της. Αν και μέχρι πρότινος ο τίτλος που της είχε αποδοθεί ήταν αυτός της "βασιλικής συζύγου" από την ημέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόσκληση που το βασιλικό ζεύγος απέστειλε στους 2.000 προσκεκλημμένους του, έχει πλέον τον τίτλο "Βασίλισσα Καμίλα".

king charles

Έχει άγχος ενόψει της στέψης η Καμίλα; Ο γιος της απάντησε ότι είναι "δύσκολος" ο ρόλος της αλλά ότι "ποτέ δεν παραπονιέται". Και πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι ο καθένας θα είχε άγχος σε μια τέτοια περίσταση με τόσο μεγάλη ιστορική σημασία. Προσωπικά θα ήμουν τρομοκρατημένος αν έπρεπε να φορέσω αυτά τα παλιά ενδύματα..."

CAMILLA CHARLES

Στην ερώτηση αν του φαίνεται περίεργο να σκέφτεται αλλά και να αποκαλεί την μητέρα του "Βασίλισσα", ο 48χρονος Τόμας που εργάζεται ως κριτικός γεύσης, απαντά: "Όχι, ακριβώς. Παραμένει η μητέρα μας. Λέω "μας" και δεν αναφέρομαι στον πληθυντικό μεγαλοπρεπείας, μιλώ για την αδελφή μου κι εμένα".

Διαβάστε ακόμη: Στέψη βασιλιά! Τελικά ο Κάρολος προσφέρει κλαδί ελιάς στον γιο του, '' άσωτο'' Χάρι & την Μέγκαν - τον συμπεριέλαβε στην επίσημη φωτό της τελετής

Τα παιδιά της Καμίλα από τον πρώτο γάμο της με τον εν αποστρατεία αξιωματικό Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, είναι ο Τομ Πάρκερ Μπόουλς και η Λόρα Λόπες. Οι γονείς τους χώρισαν το 1995 και η Καμίλα παντρεύτηκε με τον Κάρολο το 2005.

Ο μικρότερος γιος του, Φρέντι Πάρκερ Μπόουλς, θα λάβει μέρος στην τελετή στέψης ως "page of honour", μαζί με τα ξαδέλφια του Γκας και Λούις Λόπες και τον πρίγκιπα Τζορτζ που θα κατέχει τον κεντρικό ρόλο αυτής την ομάδας αγοριών που θα έχουν βοηθητικό ρόλο πλάι στον Κάρολο και την Καμίλα κατά την τελετή.

Όσο για την περίπτωση εκδήλωσης αντιμοναρχικών αισθημάτων και το ενδεχόμενο διαδηλώσεων, ο γιος της Βασίλισσας Καμίλα απαντά ότι "ευτυχώς ζούμε σε ελεύθερη χώρα... Αν ο κόσμος θέλει να διαδηλώσει, έχει το δικαίωμα".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ