Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή με ανοιξιάτικα looks: Μαθήματα στιλ από 3 Ελληνίδες παρουσιάστριες - Οι top εμφανίσεις που θα σας εμπνεύσουν! (φωτό) 

Σύνολα που έχουν αυτό το... κάτι!

 

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ με τον καιρό να δείχνει πλέον το καλό του πρόσωπο. Οι μέρες γίνονται όλο και πιο ηλιόλουστες και ο υδράργυρος ανεβαίνει. Λογικό, λοιπόν, να θέλουμε να βάλουμε στην ντουλάπα μας ρούχα και αξεσουάρ με περισσότερο χρώμα. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έχουν τολμήσει ήδη μέσα από φορέματα και σύνολα σε έντονα χρώματα που μας βάζουν σε ανοιξιάτικο mood. Κοινός παρανομαστής των επιλογών τους; Η ψήφος εμπιστοσύνης στα ελληνικά brands.

Δείτε παρακάτω τα looks και αντλήστε στιλιστική έμπνευση!

Κατερίνα Καινούριου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram και κάνει συνεχώς αναρτήσεις, δείχνοντας μας φωτογραφίες από το απίθανο στυλ της και όχι μόνο.

1681366680589-512148562-kainoyrgioy-(4).jpg

 

 

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1142023-54652-mm.jpg

 

 

Είναι φανερό ότι η Κατερίνα Καινούριου δοκιμάζει τα πιο κομψά trends της σεζόν. Η ίδια δεν κουράζεται να λέει μέσα από την εκπομπή της πόσο αγαπά τους φωτεινούς τόνους. Επιλέγει ακόμη, μονόχρωμα σετ ρούχων από κουστούμια μέχρι αέρινες παντελόνες με τοπάκια και μας συναρπάζει!

Φαίη Σκορδά

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks από τις τηλεοπτικές και καθημερινές εμφανίσεις της, ξεχωρίσαμε εκείνες που έφεραν πολύχρωμα έντονα μοτίβα. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά φαίνεται να τα λατρεύει και έχει αρκετά ανάλογα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της.

 

 

 

 

 

 

Η ίδια για να δημιουργεί προσεγμένες εμφανίσεις επενδύει σε two pieces και φορέματα με μοτίβα και έντονα χρώματα, και έτσι δεν χρειάζεται να δυσκολευτεί στο styling και τους συνδυασμούς τους με διαφορετικά κομμάτια. Το μόνο που πρέπει να προσέχει είναι τα αξεσουάρ, τα οποία πάντα βρίσκονται σε ''συμφωνία'' με τα κομμάτια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αναμφίβολα είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, έχοντας μετατρέψει την καθημερινή της ενημερωτική εκπομπή "Happy Day" σε μια πασαρέλα. Και αυτό διότι τα outfits που τη βλέπουμε να φοράει είναι πάντα προσεγμένα, δοκιμάζοντας νέες τάσεις και ενδιαφέρουσες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα τελευταία χρόνια, έχει βρει το δικό της προσωπικό στιλ, που της ταιριάζει απόλυτα.

 

 

 

 

 

 

Τα midi, αλλά και μίνι φορέματα, οι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και η κίνηση αποτελούν αγαπημένα στοιχεία της παρουσιάστριας, η οποία μας καλημερίζει κάθε πρωί με χαμόγελο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ