Ο χαζομπαμπάς Έλον Μασκ: Κρύβεται, γελά, κρατά αγκαλιά τον 2χρονο γιό του - Το μικρότερο από τα 9 παιδιά του (βίντεο)

Ένας χαζομπαμπάς αποδεικνύεται πως είναι ο Έλον Μασκ, ο οποίος εθεάθη να παίζει με τον 2χρονο γιο του σε μια σπάνια έξοδο στο Μαϊάμι το βράδυ της Τρίτης.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει τον δίχρονο με το περίεργο όνομα «X AE A-XII» με την τότε σύντροφό του, την τραγουδίστρια Grimes. Αλλά ο μικρός φρόντισε να κλέψει την παράσταση όταν ανέβηκε στη σκηνή του ξενοδοχείου Fontainebleau στο Μαϊάμι, καθώς ο δισεκατομμυριούχος πατέρας του συμμετείχε σε συζήτηση σε πάνελ.

Ο Μασκ ανέβασε τον γιο του στη σκηνή υπό τις επευφημίες του πλήθους, ενώ το αγόρι έδειχνε να αισθάνεται άνετα στο προσκήνιο, καθώς απολάμβανε ένα μπισκότο.

Υπενθυμίζεται πως ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla έχει αποκτήσει εννέα (τόσα τουλάχιστον είναι γνωστά) παιδιά με τρεις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου ενός ακόμη μέσω παρένθετης με την Grimes, με το όνομα Exa Dark Sideræl, το οποίο το ζευγάρι απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2021.

Μόλις έναν μήνα πριν, τον Νοέμβριο του 2021 έγινε γνωστό πως απέκτησε δίδυμα με τη Σιβόν Ζίλις, στέλεχος της τεχνολογικής του εταιρείας Neuralink.

Διαβάστε ακόμα: Καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία: Το δωμάτιο του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ - Μπορεί να χωράει ο ίδιος, όχι όμως και τα 188 δισ. δολ. που έχει

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του Έλον Μασκ

Η Σίβον Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Neuralink

Η Σίβον Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Neuralink

Η ερωτική ζωή του Έλον Μασκ αποτελεί αντικείμενο ίντριγκας εδώ και χρόνια, με τον ιδρυτή της SpaceX να έχει περάσει από μια σειρά διαζυγίων και σχέσεων υψηλού προφίλ το τελευταίο διάστημα.

O Έλον Μασκ με την πρώτη του σύζυγο Τζαστίν Γουίλσον

O Έλον Μασκ με την πρώτη του σύζυγο Τζαστίν Γουίλσον

Παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, την Τζαστίν Γουίλσον, το 2000. Ο πρώτος τους γιος Νεβάδα πέθανε με τραγικό τρόπο στις 10 εβδομάδες το 2002, πριν το ζευγάρι καλωσορίσει τα δίδυμα Γκρίφιν και Χαβιέρ το 2004.

Ο Έλον Μασκ και η Γουίλσον απέκτησαν επίσης τρίδυμα, τους Κάι, Σάξον και Νταμιάν το 2006, ενώ και τα πέντε παιδιά συνελήφθησαν με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το ζευγάρι χώρισε το 2008 και ο Μασκ άρχισε να βγαίνει με τη Βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλεϊ, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Inception και το Pride and Prejudice.

Αφού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2010, χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, με τη Ρίλεϊ, σύμφωνα με τις φήμες, να φεύγει με 16 εκατομμύρια δολάρια στον διακανονισμό του διαζυγίου.

Έλον Μασκ και Grimes

Έλον Μασκ και Grimes

Το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε το επόμενο καλοκαίρι, πριν καταθέσει ξανά αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2014. Οι αιτήσεις διαζυγίου αποσύρθηκαν το επόμενο έτος, προτού η Ρίλεϊ ζητήσει διαζύγιο από τον Μασκ για τρίτη και τελευταία φορά το 2016.

Το «κόλλημα» με την Άμπερ Χερντ

Στη συνέχεια, ο Μασκ έβγαινε με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, 35 ετών, για αρκετούς μήνες στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017, αφού φέρεται να την κυνηγούσε επί σειρά ετών.

Ο πρώην σύζυγος της Χερντ, Τζόνι Ντεπ, κατηγόρησε αργότερα την ηθοποιό ότι τον απάτησε με τον Μασκ ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, αλλά τόσο ο Μασκ όσο και η Χερντ αρνήθηκαν τη σχέση. Χώρισαν το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε στο Rolling Stone ότι ήταν «πραγματικά ερωτευμένος» με τη Χερντ και ότι ο χωρισμός τους «πόνεσε πολύ».

Στη συνέχεια, άρχισε να βγαίνει με την τραγουδίστρια Grimes τον Απρίλιο του 2018 και το εκκεντρικό ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο όταν έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο Met Gala τον επόμενο μήνα. Εν μέσω μιας σειράς χωρισμών και επανασυνδέσεων, το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο τους «X AE A-XII» τον Μάιο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ