H υπέροχη έπαυλη δύο διάσημων ηθοποιών: το ισπανικό vintage oίκημα έγινε μια σύγχρονης βίλα με στυλ & εξώφυλλο στο κορυφαίο AD (φωτο βίντεο)

Η απίστευτη διακόσμηση του σπιτιού. 

Η Troian Bellisario και ο Patrick J. Adams δεν βλέπουν τους εαυτούς τους απλώς ως τους ιδιοκτήτες του ισπανικού αποικιακού σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

"Νομίζω ότι μάθαμε τι σημαίνει να γινόμαστε οι ποιμένες ενός σπιτιού", λέει ο Άνταμς.

Οι ηθοποιοί - ο Patrick J. Adams είναι πιο γνωστός για το ρόλο του στο Suits, όπου υποδύθηκε τον σύντροφο του χαρακτήρα της Meghan Markle- ενώ η Bellisario πρωταγωνίστησε στο δημοφιλές εφηβικό δράμα Pretty Little Liars- ερωτεύτηκαν την κατοικία ενώ βρίσκονταν εν μέσω της προετοιμασίας του γάμου τους το 2016 και μετακόμισαν αμέσως μετά το μήνα του μέλιτος.

"Δεν ήμασταν στην διαδικασία εύρεσης σπιτιού", λέει ο ηθοποιός.  Ξαφνικά όμως το βρήκαν. "Είπαμε αυτό είναι. Το σπίτι των ονείρων μας. Είναι πολύ ιδιαίτερο".

Η κατοικία του 1924 σχεδιάστηκε από ένα από τα λιοντάρια της χρυσής εποχής της αρχιτεκτονικής της Καλιφόρνιας, τον Γουάλας Νεφ.

Το λευκό εξωτερικό του, η κύρια σκάλα με τα πολύχρωμα πλακάκια και οι λεπτομέρειες από σφυρήλατο σίδερο είναι όλα τα χαρακτηριστικά των πολυάριθμων σπιτιών του Neff με ισπανικές επιρροές, αν και ο ίδιος ασχολήθηκε με πολλές αισθητικές κατά τη διάρκεια της καριέρας του που διήρκεσε έξι δεκαετίες , ενώ του αποδίδεται ακόμη και η δημιουργία του στυλ της Καλιφόρνιας γενικότερα.

Όταν μετακόμισαν, το ζευγάρι ενσωμάτωσε στοιχεία από το προηγούμενο σπίτι τους, αλλά μετά από μερικά χρόνια συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονταν εξωτερική βοήθεια. 

"Είχαμε αρχίσει να μεγαλώνουμε λίγο και είχαμε την αίσθηση ότι επιβάλλαμε το στυλ μας σε αυτό το πολύ όμορφο [ιστορικό] σπίτι", λέει ο Adams. Βρήκαν τη σχεδιάστρια Rosa Beltran, η οποία έπιασε δουλειά την ώρα που το ζευγάρι ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τη δεύτερη κόρη του, την Elliot, η οποία θα γίνει δύο ετών τον Μάιο. (Η μεγαλύτερη κόρη τους, η Aurora, είναι τώρα τεσσάρων ετών. )

Η Beltran πρωτοστάτησε σε μερικές σημαντικές ανακαινίσεις με στόχο να τιμήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον αρχιτέκτονα Neff.

Στο τζάκι του σαλονιού προστέθηκε ένα στοιχείο καμινάδας για μεγαλοπρέπεια. (Πριν από αυτό, οι φίλες του ζευγαριού σχεδιάστριες Kaitlin McHugh και Lulu Brud τους είχαν βοηθήσει να σηκώσουν το τζάκι από το έδαφος) Το Renaissance Design Studio κλήθηκε να προσθέσει γαλλικές πόρτες και πλαϊνά φώτα με vintage εμφάνιση για να ενισχύσει την αίσθηση εσωτερικού-υπαίθριου χώρου.

Η κουζίνα, η οποία ανακαινίστηκε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, έλαβε μια στρώση πράσινου χρώματος στα ντουλάπια της. Και, εμπνευσμένη από τη μία εσωτερική φωτογραφία του σπιτιού που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του AD της δεκαετίας του 1920, προστέθηκαν ράφια κάτω από το μπαλκόνι του σαλονιού.

Κομμάτια από τη σειρά επίπλων της Beltran, Clad Home, συμπεριλαμβανομένου του καναπέ και μιας  πράσινης βελούδινης καρέκλας, διανθίστηκαν με vintage ευρήματα -όπως δερμάτινες πολυθρόνες από τη Δανία και ένα αντικέ τραπέζι από ανακυκλωμένη φτελιά από το Mix Furniture- προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δυναμικό εσωτερικό, εξηγεί η Beltran.

"Αν όλα ήταν ασορτί ή όλα μιας εποχής ή ενός στυλ, δεν θα υπήρχε ένταση. Δεν θα ήταν ενδιαφέρον".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ