Ερωτευμένος ξανά ο Δούκας του Anjou, Charles Philippe Orleans: Μας παρουσιάζει την ξανθιά μνηστή του, Naomi, μανεκέν & πρωταθλήτρια σκοποβολής (φωτό)

Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι!

Ο Δούκας του Ανζού είναι ξανά ερωτευμένος. Χωρισμένος από τη Δούκισσα του Κάνταβαλ, μας συστήνει την αγαπημένη του, Ναόμι Κερν, πολίτη της Μονεγάσκης, πρωταθλήτρια της σκοποβολής και πρώην μοντέλο. Έχουν αποφασίσει να παντρευτούν.

"Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς να μιλάμε πραγματικά μεταξύ μας. Είδαμε ο ένας τον άλλον περισσότερο, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, ως μέρος μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ίδρυμα Albert II του Μονακό. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με σαγήνευσε η προσωπικότητά του, η χαρά του, ο δυναμισμός και το χαμόγελό του. Η Ναόμι εκπέμπει συνεχώς θετική ενέργεια.", είπε σε συνέντευξη του στο γαλλικό Point de vue.

 

 

"Επέστρεψα στο πριγκιπάτο για να δειπνήσω μαζί της. Και σιγά σιγά, η ιστορία μας μπήκε στη θέση της. Όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, όλα γίνονται φυσικά. Δεν είμαστε πια πέρδικες της χρονιάς, το πλεονέκτημα της ηλικίας μας είναι ότι ξέρουμε τι θέλουμε, αλλά κυρίως τι δεν θέλουμε. Νομίζω ότι αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα." , συμπλήρωσε.

Ένας επερχόμενος γάμος και γιατί όχι και παιδιά!
Ο επικείμενος γάμος υπόσχεται ευτυχισμένες μέρες για τη Ναόμι, η οποία το 2017 πέρασε το πένθος του συζύγου της. Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας Otto Kern έπεσε από το μπαλκόνι του στη λεωφόρο Princesse-Grace στο Μονακό σε ηλικία 67 ετών. Αν και η Naomi έχει πλέον λάμψη στα μάτια της, παραδέχεται ότι δεν ξεχάσει ποτέ τον πρώτο της σύζυγο, που έφυγε τραγικά και ξαφνικά.

Διαβάστε ακόμη: "Έφυγε" ξαφνικά διάσημος σχεδιαστής μόδας - Ιδρυτής των εταιρειών Otto Kern GmbH και Co. KG άφησε αμύθητη περιουσία...


φωτογραφία: David Nivière

Ο Charles-Philippe είναι ήδη πατέρας μιας κόρης, της πριγκίπισσας Isabelle, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, από τον πρώτο του γάμο με τη Δούκισσα του Cadaval. Η πριγκίπισσα Ισαβέλλα, απόγονος των Καπετιανών, είχε ως νονό της βάπτισης τον Πρίγκιπα της Αστούριας, τον σημερινό βασιλιά Φελίπε ΣΤ' της Ισπανίας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος-Φίλιππος έκανε πρόταση γάμου στο Luberon στα γενέθλια της Naomi, 2 Μαρτίου. Η Naomi διαβεβαιώνει ότι ο μελλοντικός σύζυγός της "είναι πολύ ρομαντικός. Υπήρχαν μερικά δάκρυα. Αλλά θέλω να κρατήσω τα υπόλοιπα για τον εαυτό μου γιατί ήταν μια πολύ ιδιωτική στιγμή." Ο Charles -Philippe της έκανε πρόταση γάμου χαρίζοντας της ένα δαχτυλίδι με ένα ρουμπίνι που περιβάλλεται από διαμάντια. Το ρουμπίνι, κόκκινο σαν την αγάπη, είναι η αγαπημένη πέτρα της μελλοντικής πριγκίπισσας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος-Φίλιππος, με τον τίτλο του Δούκα του Ανζού από τον επικεφαλής του κλάδου της Ορλεάνης του Οίκου της Γαλλίας, είναι ξάδερφος του σημερινού Κόμη του Παρισιού, διεκδικητή του θρόνου της Γαλλίας. Με τη μέλλουσα σύζυγό του μοιράζονται πολλά κοινά χόμπι. Η Naomi είναι επιδέξιος αναβάτης και όπως ο Charles-Philippe, λατρεύει το γκολφ και το πιάνο. Στο ζευγάρι αρέσει επίσης τα απλά πράγματα, όπως το να βγάζει βόλτα με τα σκυλιά του και να παράγει το ελαιόλαδο του από τη σοδειά της Προβηγκίας. Όσον αφορά τον μελλοντικό τίτλο της Δούκισσας του Ανζού, η Ναόμι γνωρίζει ότι πρόκειται να "φορέσει" ένα όνομα που συμβαδίζει με ορισμένες ευθύνες.

Ο Charles-Philippe και η Naomi δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις της Gotha. Ο Δούκας του Ανζού και η Ναόμι Κερν, για παράδειγμα, εμφανίστηκαν πολύ χαρούμενοι στους ημιτελικούς του τουρνουά τένις των Μονεγάσκων τον Απρίλιο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα στο Bal de la Rose στο Μονακό. Παρευρέθηκαν επίσης στον γάμο του πρίγκιπα Joachim και της πριγκίπισσας Yasmine Murat μαζί τον Οκτώβριο του 2022 .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ