Τζακ Νίκολσον: Σε άθλια κατάσταση εθεάθη στο μπαλκόνι του - Τι συμβαίνει με τον 85χρονο σταρ; (φωτό - βίντεο)

Ατημέλητος και σε άσχημη κατάσταση...

Ο Τζακ Νίκολσον εθεάθη για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες να κάθεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Μπέβερλι Χιλς. Ο ηθοποιός φορούσε μια φόρμα και ένα μπλουζάκι, ενώ φαινόταν ατημέλητος.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα, επικαλούμενα φίλους του Νίκολσον, που μετέφεραν τις ανησυχίες τους για την κατάστασή του. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι ο 85χρονος έχει απομονωθεί και υπήρχε ο φόβος ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον Μάρλον Μπράντο που πέθανε μόνος του.

Ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2021 μαζί με τον γιο του Ρέι σε αγώνα των αγαπημένων του Λος Άντζελες Λέικερς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρέι είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που ο ηθοποιός εξακολουθεί να έχει στενές επαφές.

Το βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την DailyMail, δείχνει τον Νίκολσον να βγαίνει στο μπαλκόνι του και στη συνέχεια να κάθεται σε μια καρέκλα απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα. Την ίδια ώρα κάποια πουλιά ακούγονται να κελαηδάνε, ενώ ένα ελικόπτερο που πέρασε από το σημείο απέσπασε για λίγο την προσοχή του βραβευμένου ηθοποιού.

 

 

«Το σπίτι του είναι το κάστρο του»

«Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Αλλά οι άνθρωποι εύχονται να έβγαινε από το σπίτι προκειμένου να ξέρουν ότι είναι καλά», δήλωσε ένας φίλος του, που παρέμεινε ανώνυμος, στο Radar Online τον Ιανουάριο.

 

 

 

 

«Ο Τζακ έχει επαφή με ορισμένους συγγενείς, ειδικά με τον Ρέι που είναι ο προστατευόμενός του και είναι περήφανος γι’αυτόν. Ωστόσο οι μέρες που κοινωνικοποιείται έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», συμπλήρωσε. Η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι ο Νίκολσον είναι σε καλή σωματική κατάσταση αλλά «το μυαλό του έχει χαθεί».

Διαβάστε ακόμη: Τζακ Νίκολσον ετών 85: 13 υποψηφιότητες για Όσκαρ & μια «παρανοϊκή» οικογένεια - η αδελφή του τελικά ήταν η μαμά του (φωτό & βίντεο)

Δείτε την τελευταία εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη:

Η τελευταία εμφάνιση του Τζακ Νίκολσον στην μεγάλη οθόνη έγινε το 2010 στο «How Do You Know» όπου είχε συμπρωταγωνιστές τον Όουεν Γουιλσον και την Ρις Γουίτερσπουν.

Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα του Ιανουαρίου ο πρώην παρουσιαστής του Fox News και φίλος του Νίκολσον Μπιλ Ο' Ράιλι ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί τον ηθοποιό ο οποίος «είναι πιο διανοητικά ευφυής από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ