Βασίλης Ευταξόπουλος: Ο Παύλος από τα "Εγκλήματα" θυμάται την "Κορίνα" - Η φιλία του με τη Μαρία Καβογιάννη και το "παρεάκι της Κανάστας" (βίντεο)

"Ακόμα με φωνάζουν Παύλο στο δρόμο"

Καλεσμένος βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος και έφερε έναν αέρα νοσταλγίας στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, αφού μεταξύ άλλων μίλησε για τα "Εγκλήματα", την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστός υποδυόμενος τον Παύλο, τον γιατρό και αρραβωνιαστικό της Κορίνας.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ακόμα τον φωνάζουν "Παύλο" και σχολίασε πως είναι συγκινητικό, γιατί όπως είπε, "υπάρχουν τα παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο αλλά κύριο Παύλο γιατί μεγάλωσα!".

Μιλώντας για τα "Εγκλήματα" ο Βασίλης Ευταξόπουλος ανέφερε πως η σειρά αυτή τον έχει καθορίσει, καθώς μεταξύ άλλων έφερε στη ζωή του τη Μαρία Καβογιάννη. "Γνώρισα τη Μαρία που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου και είναι η οικογένειά μου. Είναι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος", πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε και για το "παρεάκι της Κανάστας", τη γνωστή παρέα διασήμων, στην οποία βρίσκονται μεταξύ άλλων η Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Καβογιάννη και Καίτη Κωνσταντίνου στα νιάτα, νιάτα τους - Πριν από 35 χρόνια στην Επίδαυρο (φωτό)

"Δεν έχω φύγει για διακοπές γιατί κάνουμε ακόμα γυρίσματα. Πάω διακοπές, μού αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, αγαπημένος μου προορισμός είναι το Πήλιο βέβαια. Έχω μπει στην κανάστα, στα χαρτάκια. Είναι ο Χαραλαμπόπουλος, η Τσανακλίδου, η Υρώ Μανέ, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, υπάρχει κόσμος γενικά", δήλωσε.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης Λ. Σταυράκου και στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια.

Το 1999 ξεκίνησε να εμφανίζεται στη μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου Εγκλήματα στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε τον αρραβωνιαστικό της Κορίνας, τον γιατρό Παύλο Λογαρά, με τον ρόλο αυτό να τον καθιστά ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό.

Δείτε σκηνές του "Παύλου" και της Κορίνας" από τα Εγκλήματα:

Αρχικά μπήκε στη σειρά ως guest στα μέσα του πρώτου κύκλου ενώ κατά τη δεύτερη σεζόν της σειράς ήταν μέρος του πρωταγωνιστικού καστ.

Τη σεζόν 2018-2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά "Ο Πρίγκιπας της φωτιάς" στο Open TV.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ