Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Γιορτάζουν οικογενειακά την πρώτη επέτειο του γάμου τους - Αγκαλιά η "νύφη" με την πεθερά! (φωτό)

Η Βικτόρια Μπέκαμ βρισκόταν στο πλευρό του ζευγαριού.

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα έζησαν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αγαπημένη του, Νίκολα Πέλτζ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από έναν χρόνο ακριβώς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια λαμπερή τελετή στη Φλόριντα.

Ο γιος του Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ και η 27χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης, Νέλσον Πελτζ. Πρόκειται για ένα κτήμα μπροστά στον ωκεανό, αξίας 103 εκατομμύρια δολαρίων!

Μπορεί να μην άλλαξαν πολλά στη ζωή τους από την ημέρα του γάμου, αφού το ζευγάρι είναι σε σχέση αρκετά χρόνια, οι δυο τους όμως, απολαμβάνουν τον έρωτά τους στο έπακρο.

 

 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους οικογενειακά. Οι νεόνυμφοι πέρασαν με τους γονείς του Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο και την αποκάλυψη έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των τεσσάρων τους από τη συνάντηση. Για τις «κακές γλώσσες», μάλιστα, νύφη και πεθερά έκαναν… ανακωχή!

Οπως ανέφερε σε δημοσίευμά της, η The Sun, Μπέκαμ και Πελτζ είχαν ένα χαμηλών τόνων δείπνο για να τιμήσουν τον πρώτο χρόνο έγγαμου βίου του Μπρούκλιν και της Νίκολα.

 

 

Από την πλευρά της, η Νίκολα Πελτζ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα δικά της στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη ημέρα, συνοδεύοντάς τα με ένα τρυφερό μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη: Νίκολα Πελτζ - Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα καημένα! Η κόρη του δισεκατομμυριούχου & ο γιος των πολυεκατομμυριούχων, μαζεύουν λεφτά για να φτιάξουν το σπιτικό τους

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που περπάτησα στον διάδρομο. Σε αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Μου αρέσει να είμαι η γυναίκα σου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Είσαι ό,τι έχω ονειρευτεί και είμαι τόσο χαρούμενη που έχω τη ζωή μου μαζί σου.

 

 

 

 

Σήμερα ήταν τόσο υπέροχο να γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας! Ελπίζω να περάσαμε όλοι ένα όμορφο Πάσχα! (Επίσης, έκανα έκπληξη στη γιαγιά μου με ένα κουτάβι που σώσαμε και ήταν τόσο χαρούμενη!)».

H γνωριμία τους και τα τατουάζ αγάπης

O Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2017, τότε όμως, φαίνεται πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εκείνους, αφού τελικά ήρθαν κοντά δύο χρόνια αργότερα.

Το ζευγάρι ήρθε αρκετά γρήγορα κοντά, ενώ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ σύστησε την αγαπημένη του στους γονείς του από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που τους έχουμε δει να απολαμβάνουν τις διακοπές τους όλοι μαζί οικογενειακά.

Διαβάστε ακόμη: H πεθερά Βικτώρια Μπέκαμ κροπάρει την φωτό και βγάζει εκτός την νύφη της Νίκολα Πελτζ απο το happy family στιγμιότυπο

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έχει κάνει πολλά τατουάζ προς τιμήν της, όπως τα μάτια της στο πίσω μέρος του λαιμού του, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως «σημείωμα αγάπης για τη μέλλουσα σύζυγό του», το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς της και πολλά άλλα.

Και η Νίκολα Πελτζ όμως, έχει κάνει ένα ξεχωριστό τατουάζ για τον άντρα της ζωής της, γράφοντας το όνομά του στην πλάτη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ