Η Taylor Swift & o Joe Alwyn έβαλαν τέλος στην σχέση τους - Το «Love Story» που κράτησε 6 χρόνια (φωτό - βίντεο)

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους... 

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn χώρισαν. Το ET έμαθε αποκλειστικά ότι η τραγουδίστρια του "Lavender Haze" και ο Βρετανός ηθοποιός χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός ήταν φιλικός και "δεν ήταν δραματικός".

Η  " σχέση είχε μόλις ολοκληρώσει την πορεία της. Γι' αυτό [ο Alwyn] δεν έχει βγει σε κανένα σόου".  Η 33χρονη Swift βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοδεία της The Eras, με επόμενη στάση την Τάμπα της Φλόριντα την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Taylor Swift: Με εντυπωσιακή ασύμμετρη ολόσωμη φόρμα Roberto Cavalli στην έναρξη της περιοδείας της - Με ρουμπίνια και διαμαντένιες χάντρες (φωτό - βίντεο),

 

 

 

 

 

 

Οι δυό τους ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μια πηγή δήλωσε στο ET τον Οκτώβριο ότι "τα πάνε τέλεια" και ότι "η σχέση τους είναι πολύ δυνατή". 

 

Αυτή η ενημέρωση ήρθε λίγες ώρες αφότου η Swift κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 10ο άλμπουμ της, Midnights.

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά του, ο 32χρονος Alwyn δήλωσε στη βρετανική Vogue τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν πάντα να είναι ενήμεροι όσον αφορά τη σχέση του με τη Swift.

"Γνωρίζω ότι ο κόσμος θέλει να μάθει γι' αυτή την πλευρά των πραγμάτων", δήλωσε στο περιοδικό αναφερόμενος στη Swift.

Το τραγούδι της "Gorgeous" του 2017 από το άλμπουμ Reputation αφορούσε επίσης τον Alwyn. 

 

 

 Alwyn συνέβαλε και στο παρελθόν στα άλμπουμ της Taylor Swift, Folklore και Evermore, στα κομμάτια «Exile», «Betty», «Champagne Problems», «Coney Island» και «Evermore».

Το μυστικό ψευδώνυμο του Alwyn επιβεβαιώθηκε τελικά από την ίδια τη Taylor Swift μέσω του «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» στη Disney +.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ