Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλά θα κάνουμε να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα που έχουμε εκπονήσε

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Ερμής και Άρης σχηματίζουν εξάγωνο δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στο Σάββατο. Η όψη αυτή μας βοηθά να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί και να βρίσκουμε έγκαιρα λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Ευνοεί την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις εμπορικές συναλλαγές και τις μετακινήσεις. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Σκορπιό και η κύρια όψη της το Σάββατο θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στον σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάντε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ