Villa Litharia: Με θέα το Αιγαίο φτιαγμένη από πέτρα και...όνειρα - Η παραμυθένια Βίλα στην Τζιά (φωτό - βίντεο)

Με μια συγκλονιστική θέα και σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. 

25’ από το Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά από 15 μίλια με το πλοίο, σε μια όμορφη γωνιά των Κυκλάδων, την Τζια, σας περιμένει η Βίλα Λιθαριά για να περάσετε αξέχαστες διακοπές μαζί με την παρέα σας (8 – 11 άτομα).

 

 

 

 

Με μια συγκλονιστική θέα και σε ένα περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας, η Βίλα Λιθαριά συνδυάζει την τοπική λιτή αρχιτεκτονική με τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

Στις δεκάδες γωνιές της Βίλας Λιθαριά, με θέα από παντού τη θάλασσα θα ζήσετε μοναδικές στιγμές απόλαυσης και καλοκαιρινής χαλαρότητας, ρεμβάζοντας τα καταγάλανα νερά του Δυτικού Αιγαίου.

Η διαμονή σας στην Βίλα Λιθαριά στην Κεα (Τζια) θα σας μείνει αξέχαστη!

 

 

 

 

Η Βίλα Λιθαριά βρίσκεται στο πιο αμφιθεατρικό σημείο του νησιού, δυτικά του όρμου Οτζιά, μόλις 200μ. από τη θάλασσα. Έχοντας πανοραμική θέα στη Μακρόνησο, την Αττική και την Εύβοια, και φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου βρίσκεται κοντά στις καλύτερες παραλίες του νησιού (Οτζιά, Γυαλισκάρι, Ξύλα) και αποτελεί ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής προικισμένο με τις κλασικές ελληνικές αξίες της λιτότητας και της αρμονίας μέσα στο περιβάλλον.

Σμιλεμένη με την πατροπαράδοτη ειδική τεχνική της πέτρας που βγαίνει μέσα από τα σπλάχνα της Τζιας, η Βίλα Λιθαριά συνδυάζει την αρχέγονη αύρα του νησιού με τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Μόλις 5 χλμ. από το λιμάνι και 2,5 χλμ. από το Βουρκάρι, το πιο κοσμικό σημείο του νησιού, σας περιμένει μαζί με τους φίλους σας να ζήσετε αξέχαστες διακοπές.

Οι χώροι 

Αναπαυτικοί καναπέδες και μοντέρνες επιφάνειες συνθέτουν ένα μοναδικό living room, όπου τα καυτά καλοκαιρινά μεσημέρια θα βρείτε ένα δροσερό, αισθητικά άψογο καταφύγιο για ανώδυνες μεσημεριανές συζητήσεις που τις παίρνει μαζί του το αιγαιοπελαγίτικο αεράκι.

Λίγα λόγια για την Κέα

Μόλις 25 λεπτά με αυτοκίνητο, από το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το λιμάνι του Λαυρίου απ’ όπου φεύγει πλοίο για την Τζια, το κοντινότερο στην Αττική, νησί των Κυκλάδων. Αυτό σημαίνει ότι το πολύ σε μιάμιση ώρα, από τη στιγμή που φτάνει κάποιος στην Ελλάδα, μπορεί να βρίσκεται σ’ ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο νησί, αξιοποιώντας και τη διαδρομή μέσα από το μοναδικό αττικό τοπίο.

Η Τζια, γνωστή ως Κέα στην αρχαιότητα, είναι προικισμένη όχι μόνο με φυσική ομορφιά αλλά και με μια ιδιαίτερη αύρα που έρχεται κατευθείαν από την προϊστορική Ελλάδα, χωρίς καμιά διακοπή στο πέρασμα του χρόνου.

Σήμερα με μία ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη αποτελούμενη από Αθηναίους που διατηρούν μόνιμες εξοχικές κατοικίες στο νησί, επιζητώντας διακοπές ενός ορισμένου επιπέδου, η Τζια συνεχίζει το αέναο ταξίδι της στο χρόνο.

Αν είστε από αυτούς που θεωρούν τις διακοπές τους, αντιπροσωπευτικές των αξιών τους, τότε η Τζια με τον απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με ποιοτική διασκέδαση και χαλαρούς ρυθμούς ζωής, αποτελεί την ιδανική επιλογή διακοπών για σας και τους αγαπημένους σας.

Όλες οι φωτό από Villa Litharia

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ