Ιησού Χριστέ! Οικογένεια περίμενε δύο χρόνια να αναστηθεί ο πάστορας - Δεν αναστήθηκε, τον έθαψαν τελικά (βίντεο)

H συζυγός του, επέμενε ότι είχε δει όραμα με την ανάστασή του. 

Mια πολύ παράξενη ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου, τις τελευταίες ημέρες. 

Ο νοτιοαφρικανός πάστορας, Siva Moodley, κηδευτηκε στο νεκροταφείο Westpark στο Γιοχάνεσμπουργκ, παρουσία των αδελφών του και της ευρύτερης οικογένειάς του στις 16 Μαρτίου, αφού το γραφείο τελετών προσέφυγε στο δικαστήριο για να ζητήσει εντολή για την ταφή του.

Η σορός του ιδρυτή του Κέντρου Θαυμάτων στο Γκαουτένγκ, βόρεια του Γιοχάνεσμπουργκ, παρέμεινε στο νεκροτομείο για περίπου 600 ημέρες, (σχεδόν 2 χρόνια)  επειδή η οικογένειά του και η ηγεσία της εκκλησίας του αρνήθηκαν να αποδεχτούν το θάνατό του, επιμένοντας ότι θα... αναστηθεί.

 

Σύμφωνα με το odditycentral. com, η σύζυγός του και άλλα μέλη της οικογένειάς του επισκέφθηκαν το νεκροτομείο για να προσευχηθούν για την ανάστασή του, αλλά σταμάτησαν λίγους μήνες και αρνήθηκαν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την ταφή ή την αποτέφρωση του Moodley.

 

Αφού επικοινώνησε με την οικογένεια του, για να τους δώσει τη σορό του για ταφή, ο ιδιοκτήτης του νεκροτομείου δεν κατάφερε να απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της Γκαουτένγκ στο Γιοχάνεσμπουργκ για να ζητήσει εντολή για την ταφή του.

 

"Πρόκειται για αστική υπόθεση. Δεν μπορώ να πάρω μόνος μου την απόφαση να τον θάψω ή να τον αποτεφρώσω. Πρέπει να προέρχεται από την οικογένειά του, αλλά δεν λένε τίποτα. Ήταν ένας πολύ γνωστός άνθρωπος και δεν του αξίζει αυτή η μεταχείριση. Ελπίζω ότι το δικαστήριο μπορεί να παράσχει κάποια ανακούφιση", ανέφερε ο  ιδιοκτήτης του νεκροτομείου.

Στη συνέχεια το δικαστήριο έδωσε εντολή για την ταφή του Moodley για να αποφευχθούν κίνδυνοι για την υγεία που μπορεί να προκαλέσει.

Δυσαρεστημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου, η σύζυγος του εκλιπόντος ''ανθρώπου του Θεού'', Jessie, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε όραμα για την ανάστασή του, και τα δύο τους παιδιά, δεν παρέστησαν στην κηδεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ