Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο φλερτ ή σύντροφο φτιάξτε ατμόσφαιρα για τον εαυτό σας.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό τις πρωινές ώρες και σχηματίζει τρίγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο αλλά και μια αντίθεση με τον Ερμή. Όμως ο πιο ενεργός πλανήτης σήμερα είναι η Αφροδίτη. Σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να εκτοξεύσει από τη μια τον ρομαντισμό μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και τις εξιδανικεύσεις και τις μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα. 

ΚΡΙΟΣ

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, ειδικά αν η κύρια όψη της μέρας εμπλέκει τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, είτε σε θέματα ερωτικών σχέσεων είτε ακόμη και στα οικονομικά σας. Πιθανώς κάποιος να σας υπόσχεται πολλά προκειμένου να σας θαμπώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κρατήστε μικρό καλάθι προσδοκιών κι αφήστε τον χρόνο να δείξει πόσες από τις υποσχέσεις θα πραγματοποιήσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας αν μη τι άλλο το σεξαπίλ σας χτυπάει κόκκινο όλο αυτό το διάστημα της επίσκεψής της. Ακόμη κι αν είστε μόνες-οι δεν υπάρχει περίπτωση αν κυκλοφορήσετε λίγο να μην υπάρχει κάποιος-α που θα σας φλερτάρει. Πολύ δυνατός συνδυασμός για να γοητεύσετε τους άλλους όχι μόνο σε επίπεδο ερωτικό αλλά και στη δουλειά. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε είναι οι μεγάλες προσδοκίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έμφαση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο με την Αφροδίτη να βρίσκεται εκεί και να σχηματίζει όψη εξαγώνου προς τον Ποσειδώνα, η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας, ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στον χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ