Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Με ενοχλεί να λένε ότι η συνεισφορά μου στον πολιτισμό, ήταν ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό - Δεν θα είμαι υποψήφιος (βίντεο)

Ο υφυπουργός Πολιτισμού θεωρεί άδικη την κριτική ότι εργαλειοποιεί τον σεξουαλικό του προσανατολισμό για να κάνει καριέρα

Για την ύπαρξη ενός γκέι πολιτικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και πόσο φορτίο είναι για την πολιτική του πορεία ο σεξουαλικός προσανατολισμός του μίλησε στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

«Φαντάστηκα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις, στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα βεβαίως χειρότερο. Από την άλλη τους λέω, ότι και αύριο γκέι θα είμαι. Eξαντλείται η συζήτηση σε αυτό και αν υπήρξε συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη ήταν ότι αποκτήσαμε κι έναν γκέι υφυπουργό. Αυτό το θεωρώ λίγο άδικο ως προς τη δουλειά μου. Το άλλο που με ενοχλεί είναι το πώς έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά και από αριστερά και από δεξιά, λέγοντας πως εγώ είμαι αυτός που εργαλειοποιώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για να κάνω καριέρα» είπε.

«Λέμε ότι θέλουμε τους πολιτικούς διαφορετικούς, κάτι που υποτίθεται ότι έρχεται και ξανάερχεται ως αιτούμενο, είναι να λένε την αλήθεια. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι μέρος της δικής μου αλήθειας. Άρα ή θα πρέπει να το πω και να τελειώσουμε με αυτό ή να το κρύβουμε» πρόσθεσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

 

 

Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είπε ότι πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μείνουν μέχρι τα 80 τους θεωρώντας ότι μετά από αυτούς τους το χάος και μόνο αυτοί έχουν τις λύσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει εναλλαγή στους ανθρώπους. Δεν είναι χόρταση, δουλειά είναι».

 

 

«Η Τσιτσιολίνα και εγώ»

Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις για την προσωπική του ζωή. «Μια αριστερή εφημερίδα έγραψε ότι κανείς άνθρωπος στον πλανήτη δεν έχει εκμεταλλευτεί την σεξουαλική του ζωή παρά μόνο η Τσιτσιολίνα. Η Τσιτσιολίνα κι εγώ» είπε χαριτολογώντας ο κ. Γιατρομανωλάκης.

«Βαρέθηκα, κουράστηκα να ακούω τα ίδια υπονοούμενα από τους ίδιους ανθρώπους και ψήθηκα. Είμαι πιο συμφιλιωμένος με αυτό που είναι η πολιτική» κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτισμού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ