Cher: Ξανά προς πώληση η έπαυλη της στο Μαλιμπού - Διαθέτει χαμάμ, panic room και movie theater (βίντεο)

Η αρχική του τιμή σύμφωνα με την Wall Street Journal ήταν στα $ 85 εκατομμύρια. 

Την υπερπολυτελή έπαυλή της στο Μαλιμπού προσπαθεί ξανά να πουλήσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cher, έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που βγήκε για πώληση.

Οπως αναφέρει το περιοδικό People η νέα τιμή του ακινήτου το οποίο βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast διαμορφώθηκε στα 75 εκατομμύρια δολάρια.

Η αρχική του τιμή σύμφωνα με την Wall Street Journal ήταν στα $ 85 εκατομμύρια.

«Αυτό το σπίτι υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής μου. Απόλαυσα κάθε στιγμή, από την κατασκευή έως την εξέλιξή του, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσω αυτή τη μαγεία σε άλλους», είχε δηλώσει στο Architectural Digest η τραγουδίστρια ενώ παράλληλα είχε αποκαλύψει ότι εμπνεύστηκε από ακίνητα που είχε επισκεφτεί στη Βενετία της Ιταλίας καθώς από την έπαυλη «Casa Casuarina» του φίλου της Τζάνι Βερσάτσε στο Μαϊάμι.

To σπίτι, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια σε περίπου 13. 200 τετραγωνικά μέτρα, ο οποίος ανανεώθηκε πρόσφατα από τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Martyn Lawrence Bullard με έδρα το Λος Άντζελες.

Οι παροχές περιλαμβάνουν μια πισίνα, ένα γήπεδο τένις και έναν ξεχωριστό ξενώνα.

Μια εσωτερική αυλή που περιβάλεται από ένα σιντριβάνι σε μαυριτανικό στιλ βρίσκεται μπροστά από το σπίτι, και τα ευρύχωρα δωμάτια σε όλη την έκταση διακοσμούνται από ασβεστόλιθο και μάρμαρο που εισάγονται από την Ιταλία και τη Γαλλία, χειροποίητες χάλκινες πόρτες, υλικό και πλακάκια από την Ισπανία και το Μαρόκο, ακόμη και ένα βενετσιάνικο μαρμάρινο κιγκλίδωμα του 18ου αιώνα που αγοράστηκε από τη συλλογή του William Randolph Hearst στο San Simeon, όπως φαίνεται σε ένα άρθρο του Architectural Digest του Σεπτεμβρίου 2022, αναφέρει το dirt

Οι πόρτες από καρυδιά με χάλκινα στοιχεία ανοίγουν στο πολυτελές master retreat, το οποίο είναι εξοπλισμένο με καθιστικό και διπλές ντουλάπες - μία από τις οποίες χρησιμεύει ως δωμάτιο πανικού - καθώς και ένα πολυτελές μπάνιο εμπνευσμένο από το χαμάμ, ενώ αλλού υπάρχει ένα εσωτερικό-υπαίθριο γυμναστήριο και κινηματογράφος, μαζί με ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται όλες οι περούκες της (πάνω από 100). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ