Brooke Shields αποκαλυπτική: Έχασα την παρθενιά μου στα 22 με τον συμφοιτητή μου - Playboy φωτό στα 10, πόρνη στο σινεμά στα 11 , ο ρόλος της μαμάς της

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και η σχέση με την μητέρα της...

Η Μπρουκ Σιλντς θυμήθηκε ότι έφυγε "γυμνή" από το δωμάτιο αφού έχασε την παρθενιά της από τον σταρ του Σούπερμαν Ντιν Κέιν όταν ήταν 22 ετών.

Την ιστορία διηγήθηκε στο νέο ντοκιμαντέρ του Hulu για τη ζωή της, Pretty Baby: Brooke Shields.

Στο ντοκιμαντέρ, η 57χρονη δήλωσε ότι ένιωσε "λύπη" για τον τρόπο με τον οποίο έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον Κέιν και ότι εκείνος ήταν "πιο άνετος με το σεξουαλικό κομμάτι" της σχέσης τους από ό,τι εκείνη.

Δείτε επίσης: Μπρουκ Σιλντς: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και η σεξουαλική επίθεση που έχει δεχθεί - ''Είναι θαύμα που επέζησα'' (φωτό - βίντεο)

Το ζευγάρι έβγαινε μαζί όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Princeton και η Shields θυμάται πως την ενδιέφερε περισσότερο η "αγάπη και η δέσμευση" της σχέσης τους και πως δίδασκαν ο ένας τον άλλον για τον άλλον όσο ήταν μαζί.

Στο ντοκιμαντέρ η Shields εξερευνά την περίπλοκη ζωή της, η οποία περιελάμβανε την τις γυμνές φωτογραφίσεις ως νεαρό κορίτσι και τη δημόσια σεξουαλικοποίηση στη βιομηχανία του θεάματος καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας της.

Η Σιλντς θυμήθηκε γελώντας την πρώτη φορά που κοιμήθηκε με τον Κέιν όταν ήταν πρωτοετής στο κολέγιο, σύμφωνα με την Daily Mail.

"Όταν επιτέλους κάναμε σεξ, έτρεξα αμέσως έξω από το δωμάτιο, έτρεξα στο διάδρομο γυμνή. Δεν ήξερα πού πήγαινα", είπε

"Έτρεξε πίσω μου με το πάπλωμα, με άρπαξε και με ρώτησε "Πού πας;" Είπε "Δεν πάω πουθενά, δεν σε αφήνω, είσαι ο ίδιος άνθρωπος", το κατάλαβε αμέσως και απλά έκλαψα.

Στα απομνημονεύματά της το 2015, με τίτλο "There Was a Little Girl, The Real Story of My Mother and Me" (Υπήρχε ένα μικρό κορίτσι, η πραγματική ιστορία της μητέρας μου και εμένα), η Shields περιέγραψε προηγουμένως πώς η αντίδρασή της είχε απορριφθεί από την κτητικότητα της μητέρας της.

"Πιστεύω ότι ήθελε να μείνω μαζί της", έγραψε η Shields. "Πίστευε σε μια απόλυτη κυριαρχία που είχε πάνω μου και το να μεγαλώνω και να κάνω σεξ θα σήμαινε ότι την εγκατέλειπα"

"Θα έπρεπε να ήταν αυτό που επιθυμούσα για τον εαυτό μου, αλλά σε μια στιγμή, οι ενοχές με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Αντί να ενδώσω σε αυτό που ήταν μια σχέση αγάπης και συναισθηματικής ασφάλειας και να ξεφύγω στην πιο οικεία και άξια στιγμή, άρχισα να κλαίω βαθιά και σιωπηλά και συγκλονίστηκα τόσο πολύ που πήδηξα από το κρεβάτι μου"

Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στις 3 Απριλίου, η Shields διερεύνησε την περίπλοκη σχέση της με τη μητέρα της, η οποία την παρακολουθούσε όταν την ανάγκασαν να φιλήσει σαγηνευτικά τον Keith Carradine, τότε 27 ετών, στην ταινία Pretty Baby του 1978, στην οποία υποδυόταν μια πόρνη σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Η 57χρονη σταρ, δήλωσε ότι αγωνίζεται να καταλάβει πώς η μητέρα της Teri Shields δεν παρενέβη, καθώς αποκάλυψε ότι οι κόρες της, η Rowan, 19 ετών, και η Grier, 16 ετών, αρνούνται να το παρακολουθήσουν.

Στο ντοκιμαντέρ, η Rowan είπε: "Είναι παιδική πορνογραφία! Θα μας άφηνες [να το κάνουμε αυτό] στην ηλικία των 11 ετών

Η Shields απάντησε "Όχι" καθώς την είχε κυριεύσει η συγκίνηση.

Η μητέρα της σταρ ήταν αλκοολική και πέθανε το 2012. Η Shields, μοναχοπαίδι, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να της θυμώσει, καθώς η μητέρα της ήταν τόσο ανασφαλής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ