Χωρισμός ''βόμβα'' στην ελληνική showbiz: Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη, τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου

Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε, όμως συνεργάζονται μαζί στο θέατρο τέχνης.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετά από τρία χρόνια γάμου

.Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», οι δυο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: «Ο Αλέξανδρος έγινε ο άντρας της ζωής μου - Η μητρότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά μου έπεσε βαριά» (βίντεο)

Δίκη Φιλιππίδη: Ξέσπασε σε λυγμούς η Λένα Δροσάκη - "Μου είπε αν δεν μου κάτσεις δεν θα περάσεις και δεν πέρασα"

Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από το 2019, παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020 πριν υποδεχτούν τον γιο τους, τον Ιούλιο του 20. Ο μικρούλης έχει το όνομα Αναστάσης. 

 

 

 

 

Οι δυο τους εξακολουθούν να συνεργάζονται αυτή την περίοδο σε θεατρική παράσταση στο θέατρο Τέχνης.

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός βρισκόταν δίπλα στην σύζυγό του συνεχώς, στον αγώνα που έδινε στα δικαστήρια για την καταγγελία που είχε κάνει στον Πέτρο Φλιππίδη  για απόπειρα βιασμού. Το ζευγάρι  βρέθηκε πολλές φορές μαζί στα δικαστήρια και ο φωτογραφικός φακός τους έπιανε μαζί χέρι - χέρι. 

Ποια είναι η Λένα Δροσάκη

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Στην τηλεόραση έγινε ευρέως γνωστή για την συμμετοχή της (στον ρόλο της Αλίκης Βαρελά) στην τηλεοπτική σειρά Έρωτας Μετά το 2019.

Το 2015 μοιράστηκε το θεατρικό βραβείο "Ελευθερία Σαπουντζή" με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

 

 

 

 

Της απονεμήθηκε το 9ο βραβείο "Μελίνα Μερκούρη" το 2015.

Έχει συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στις τηλεοπτικές σειρές Το σόι σου και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

 

 

Την σεζόν 2021 ενσαρκώνει την Φανή Ντάλα στην καθημερινή δραματική σειρά "Το Αύριο μας Ανήκει".

Στις 27 Ιουνίου 2020 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ένα μήνα αργότερα η ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν».

Έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ''Η συκοφαντία του αίματος''. Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές Άκρως οικογενειακόνΚόκκινος κύκλοςΤο κόκκινο δωμάτιο και Επτά θανάσιμες πεθερές. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τις σειρές Λούφα και παραλλαγή και Βέρα στο δεξί.

 

 

 

 

 

Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε μέσα από την σειρά Έχω ένα μυστικό στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ακολούθησαν οι πετυχημένες σειρές Η ζωή της άλλης και Κλεμμένα όνειρα.

Ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά Το σόι σου, ένας ρόλος που τον καθιέρωσε και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό. Τη σεζόν 2020 & 2021 έπαιξε στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Την σεζόν 2021 & 2022 παίζει στη σειρά Σε αγαπάω μεν αλλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ