Για γέλια και για κλάματα! Η πεντάχρονη μικρούλα πήρα την πιστωτική της μαμάς της και αγόρασε online παιχνίδια αξίας 4.000 δολαρίων

Χάρη στη διήμερη αποστολή της Amazon, οι παραγγελίες της Λίλα έφτασαν σε χρόνο μηδέν.

 

Ένα 5χρονο κορίτσι ξόδεψε σχεδόν 4. 000 δολάρια για αγορές στο Amazon. 

Στις 27 Μαρτίου, η Lila Varisco από το Westport της Μασαχουσέτης επέβαινε στο αυτοκίνητο με την οικογένειά της όταν ζήτησε από τη μητέρα της, Jessica Nunes, να χρησιμοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο. Δεν ήταν μια περίεργη ερώτηση, καθώς στη Lila αρέσει να παίζει παιχνίδια στη συσκευή.

"Συνέχισα τη μέρα μου χωρίς να σκεφτώ τίποτα, μέχρι που το τηλέφωνό μου χτύπησε στις 2 το πρωί της επόμενης ημέρας και με ειδοποίησε για μια παραγγελία που είχε αποσταλεί στο Amazon", λέει η Nunes στο TODAY. com.

Ανησυχώντας ότι ο λογαριασμός της είχε παραβιαστεί, έλεγξε το Amazon και ανακάλυψε ότι η πιστωτική της κάρτα είχε χρεωθεί συνολικά με 3. 922 δολάρια.

«Παρήγγειλε πέντε ροζ μοτοσυκλέτες, πέντε μπλε μοτοσικλέτες, 10 ζευγάρια μπότες καουμπόικες και ένα τζιπ», είπε η μαμά του κοριτσιού, Τζέσικα Νούνες, χωρίς η ίδια να έχει ιδέα για την παραγγελία- όλα χάρη στην Amazon.

«Πατάτε απλώς το κίτρινο κουμπί και πατάτε το καφέ κουμπί», είπε η 5χρονη.

Η μητέρα της είπε ότι θυμάται ότι έδωσε στη Λίλα το τηλέφωνό της για να παίξει μερικά παιχνίδια στο αυτοκίνητο, ή  τουλάχιστον έτσι νόμιζε.  «Είχα κοιτάξει πίσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν γύρω στις 9:30, ακριβώς τη στιγμή που ήμασταν στο αυτοκίνητο», επισημαίνει η μητέρα της.  «Τα ποδήλατα και το τζιπ κόστισαν 3.180 δολάρια, ενώ μόνο οι μπότες ήταν περίπου 600 δολάρια»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ