Σε bollywood stars για ένα βράδυ στο Mumbai! Τα topmodel του κόσμου με Dior - Έλαμψαν η Gigi Hadid και η Zendaya! (φωτό & βίντεο)

Δείτε τις glam εμφανίσεις.

Οι αγαπημένοι μας celebrities έδειχναν λαμπεροί καθώς περπάτησαν στην έναρξη του Πολιτιστικού Κέντρου Nita Mukesh Ambani στη Βομβάη το Σάββατο (1/4). 

Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά και φυσικά όλοι πόζαραν με μία μοναδική γοητεία στο φακό. Δείτε τις εκπληκτικές εμφανίσεις των, Τζίτζι Χαντίντ, Zendaya και της Πριγιανκα Τσόπρα!

 

 

 

 

Η Gigi τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με ένα πολυτελές χρυσό σάρι, που αποτελείται από ένα αστραφτερό τοπ με χάντρες και υφαντό μεταξωτό ύφασμα διακοσμημένο με πούλιες και πολλές ραφές.

Φόρεσε, ακόμη ένα ζευγάρι μυτερές γόβες και αξεσουάρ για το statement look της όπως βραχιόλια και χοντρά χρυσά σκουλαρίκια.

 

 

 

 

Εκθαμβωτική εμφανίστηκε η ηθοποιός Zendaya. Το φόρεμά της περιείχε ένα μπλε σουτιέν διακοσμημένο με χρυσές πούλιες με χάντρες και ένα διάφανο τοπ με τη φούστα να έχει πολύχρωμα φλοράλ σχέδια γύρω από το στρίφωμα. Το τολμηρό της ντύσιμο ολοκλήρωσε με ασημένια βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Διαβάστε ακόμη: Emmy Awards 2022: Η Zendaya αναδείχθηκε καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της στο Euphoria - Όσα έγινα στην λαμπερή βραδιά

Η σταρ της Euphoria έκανε έναν chic χαμηλό κότσο και ενίσχυσε τo εντυπωσιακό look της με μια αστραφτερή χρυσή παλέτα σκιών.

 

 

Η 40χρονη ηθοποιός, φρόντισε να τραβήξει την προσοχή με ένα σύνολο καθώς πόζαρε αγκαλιά με τον σύζυγό της Νικ. Φόρεσε  ένα στράπλες, αστραφτερό μωβ τοπ και μια αιωρούμενη μεταξωτή φούστα με πολύχρωμα σχέδια.

Η Priyanka φόρεσε, ακόμη μωβ γόβες στιλέτο με παγιέτες και για αξεσουάρ επέλεξε ένα κολιέ τσόκερ με ασημένια κοσμήματα.Τα μαλλιά της έπεφταν κυματιστά στους ώμους της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ