Το φιλοδώρημα της ζωής της: Σερβιτόρα σε καφέ, πήρε ως tip ένα… αυτοκίνητο – Της το χάρισε διάσημος YouTuber, δείτε το βίντεο

Το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που είχε πάρει η νεαρή κοπέλα μέχρι τώρα ήταν 50 δολάρια

Η ιστορία μοιάζει λίγο με «το φιλοδώρημα των 2 εκ. δολαρίων» την ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Κέιτζ, μόνο που τώρα πρωταγωνιστή ήταν ο «Mr Beast», διάσημο YouTuber στις ΗΠΑ, γνωστός για «καλές πράξεις» με περισσότερους από 139 εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο Αμερικανός YouTuber επισκέφθηκε ένα άσημο καφέ, ενώ όταν τον πλησίασε η σερβιτόρα την ρώτησε ποιο ήταν το μεγαλύτερο φιλοδώρημα που είχε δεχθεί.

Εκείνη δεν δυσκολεύθηκε να απαντήσει, του είπε 50 δολάρια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τότε ο Mr Beast εμφανίζει το κλειδί και αποκαλύπτει ότι το tip στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Η νεαρή κοπέλα έκπληκτη δεν μπορούσε να το πιστέψει. Μια μαύρη Toyota Corolla την περίμενε στο πάρκινγκ του καφέ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος YouTuber προχωρά σε μια τέτοια πράξη. Πρόσφατα, ο κατά κόσμο Jimmy Donaldson είχε καλύψει τα έξοδα της επέμβασης σε 1.000 ανθρώπους με προβλήματα όρασης, μια κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ