Ο Μάριος Φραγκούλης στη Νέα Υόρκη με τον αστέρα των μιούζικαλς John Kander - Ποιος διάσημος φίλος του τον συνόδευσε; (φωτό)

Μία συνάντηση κορυφής...

Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Θέατρο St.James στο Broadway, για την παράσταση ‘New York, New York’. 

Εκεί συνάντησε το συνθέτη του μιούζικαλ, John Kander και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μέλλον του ‘μιούζικαλ’ και για το μεγαλείο της εποχής του Leonard Bernstein, Stephen Sondheim, Andrew Lloyd Webber.

O John Kander μαζί με τον Fred Ebb ήταν οι συνθέτες του θρυλικού Cabaret με την Liza Minelli καθώς και το Chicago και Kiss of the Spider Woman ανάμεσα στις τεράστιες δισκογραφικές επιτυχίες με την Barbra Streisand...

Διαβάστε ακόμη: O Mάριος Φραγκούλης αποχαιρετά το 2022 - ''Καλή μας Πρωτοχρονιά γεμάτη Αγάπη, Χαρές, Τρέλες παιδικές, πάντα Υγεία & Ελπίδα''

"Η Νέα Υόρκη είναι μοναδική σε όλες αυτές τις μοναδικές ευκαιρίες!", γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης μεταξύ άλλων και ευχαριστεί τον Τάκη Ζαχαράτο που τον συνόδευσε.

Ο Μάριος Φραγκούλης είναι Έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός του θεάτρου, διάσημος για τα εκλεπτυσμένα φωνητικά του τενόρου. 

Διαβάστε ακόμη: Πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη: «Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από τη ζωή τόσο νέοι, τόσο καλοί» - Έχασε τον παιδικό του φίλο

Γεννημένος στη Ροδεσία της Αφρικής, ο Φραγκούλης μετά από τρεις δεκαετίες καριέρας έχει καθιερωθεί ως ένας κριτικός και εμπορικά αναγνωρισμένος καλλιτέχνης ηχογράφησης και ερμηνευτής φωνητικών στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες.

Η αρχική του άνοδος στη διεθνή προβολή ήρθε με το τραγούδι του «Vincerò, Perderò» και τη διασκευή του τραγουδιού «Nights in White Satin». Ανακαλύφθηκε από τον Sir Cameron Mackintosh, ο Φραγκούλης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο θέατρο ως Marius Pontmercy στο Les Misérables και αργότερα έπαιξε στο The Phantom of the Opera και την απόδοση του Grease.

Έχει ηχογραφήσει τραγούδια στα ιταλικά, ισπανικά, αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά και μιλά άπταιστα και τις πέντε γλώσσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ