Παύλος Γκλύξμπουργκ: «Χρόνια πολλά Ελλάδα… Δύναμη, Ευημερία, Σεβασμό» έγραψε στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου - Δείτε τις φωτό που ανέβασε

Αγαπά πολύ την Ελλάδα και έστειλε το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο 

Η αγάπη του για την Ελλάδα είναι μεγάλη και δεν την έχει κρύψει ποτέ! Ο Παύλος Γκλύξμπουργ, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γιόρτασε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Χρόνια πολλά Ελλάδα… Δύναμη, Ευημερία, Σεβασμό», έγραψε δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες. Τα σχόλια, μάλιστα, που δέχτηκε ήταν πολλά όπως και τα likes.

 

 

Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου μπορεί να ζει στο εξωτερικό, όμως στην καρδιά και την ψυχή του είναι βαθιά ριζωμένη η χώρα μας. Μάλιστα, με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται και φροντίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές της.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος και Μαρί Σαντάλ μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα - Πληροφορίες ότι θα εγκατασταθούν στη Ν. Ερυθραία (βίντεο)

«Πάντα η Αθήνα είναι όμορφη. Σκέφτομαι να την επισκέπτομαι πολύ συχνά», δήλωσε στο MEGA ο πρίγκιπας Παύλος πριν από κάποιες εβδομάδες αποδεικνύοντας ότι μπορεί και θέλει να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Νέα Υόρκη-Λονδίνο-Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ