Η Ναταλία Πελέκα των Παγιδευμένων αποκλειστικά στο Eirinika.gr - ''Mου φαίνεται περίεργο που κάποιοι με αναγνωρίζουν στον δρόμο - Όταν είσαι ηθοποιός ζεις στα άκρα''

Όλα όσα είπε για τους Παγιδευμένους, τον ρόλο της Λίνας και τον αγώνα που δίνουν το τελευταίο διάστημα οι ηθοποιοί. 

Συνέντευξη στην Περιστέρα Αχμάκη

Οι Παγιδευμένοι του Ant1, είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά - φαινόμενο της φετινής σεζόν. 

Μέχρι στιγμής τα επεισόδια που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. 

Να σημειώσουμε πως η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο τούρκικο format «YARGI» των Kerem Catay και Sema Ergenekon.  Στην Τουρκία αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος είναι συνταρακτικός. 

Δείτε εδώ: Παγιδευμένοι: Aυτό είναι το μέλλον της σειράς - Θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν;

Η ''Λίνα'' από τη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι», μιλάει στο eirinika.gr για το ξεκίνημα στην τηλεόραση, τη μεγάλη αποδοχή από το κοινό, την συνεργασία της με τις  Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ, Σοφία Φαραζή και Ντίνα Μιχαηλίδου, αλλά και τον αγώνα που δίνουν το τελευταίο διάστημα όλοι οι ηθοποιοί μετά την υποβάθμιση των πτυχίων τους.

 

 

Η Ναταλία Πελέκα, ένα κορίτσι με πάθος, όρεξη για δουλειά, πείσμα και άστρο, προτιμά να δει μια καλή ταινία στον ελεύθερο χρόνο της, από το να παρακολουθήσει τηλεόραση. Την άγχωσε το γεγονός ότι δεν είχε προηγούμενη εμπειρία από υποκριτική στην κάμερα, ενώ επισημαίνει πως αποφεύγει να ενημερώνεται από την τηλεόραση. 

 

 

Για αυτά και για ακόμα πολλά μίλησε στον Eirinika.gr, ενώ μας εδωσε λεπτομέρειες και για την παράσταση στην οποία συμμετέχει φέτος. 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή της στην Περιστέρα Αχμάκη

Αρχικά, συγχαρητήρια για τον ρόλο σου στην σειρά "Παγιδευμένοι" του Αnt1. Πως βιώνεις την επιτυχία που κάνει; 

Είναι πολύ ευχάριστο να συμμετέχεις σε μια δουλειά που ο κόσμος έχει αγαπήσει. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο που κάποιοι με αναγνωρίζουν στον δρόμο, αλλά είναι όμορφο να εισπράττεις χαμόγελα!

 

 

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τις Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ, Σοφία Φαραζή και Ντίνα Μιχαηλίδου; 

Είναι πολύ χρήσιμο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχουν εμπειρία στο χώρο. Έχει τρομερό ενδιαφέρον να παρατηρείς πως στέκονται μπροστά στην κάμερα και είναι σχολείο για εμένα. 

 

 

 

 

Τι είναι αυτό που σε τράβηξε στην υποκριτική;

Ότι μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω πολλές ζωές, να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου και να διερευνήσω τα όρια μου χωρίς επιπτώσεις στην πραγματική μου ζωή. Όταν είσαι ηθοποιός ζεις κατά κάποιο τρόπο στα άκρα! 

 

 

Πώς βλέπεις φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση. Ακούγεται κάπως οξύμωρο αλλά αποφεύγω κυρίως το να ενημερώνομαι από αυτή καθώς δεν τη θεωρώ αξιόπιστη πηγή. Προτιμώ να επιλέξω να δω μια καλή ταινία στον ελεύθερο χρόνο μου. 

Τον τελευταίο καιρό δίνετε όλοι οι καλλιτέχνες έναν μεγάλο αγώνα με απεργίες και κινητοποιήσεις για το προεδρικό διάταγμα. Έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον Πρωθυπουργό. Είστε ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι στιγμής και ποια είναι τα δικά σου συναισθήματα με όλο αυτό που συμβαίνει; 

Όχι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη από τη θέση της κυβέρνησης. Δυστυχώς για άλλη μια φορά κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να αναλάβει τις ευθύνες του. Λυπάμαι βαθιά για την κατάσταση, θυμώνω και ντρέπομαι για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν ξανά και ξανά. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι η συσπείρωση και η αντίδραση μας μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

 

 

 

 

Είχες άγχος όταν σου πρότειναν τον ρόλο της  "Λίνας" στους "Παγιδευμένους"; 

Με άγχωσε το γεγονός ότι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από υποκριτική στην κάμερα. Αλλά για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά! 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Έχεις κοινά σημεία με τον ρόλο σου ; 

Έχω αρκετά κοινά σημεία και αρκετές διαφορές ταυτόχρονα με τη Λινά. Το μεγαλύτερό μας κοινό είναι ότι είμαστε εκρηκτικές εκεί που δεν το περιμένεις. 

 

 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Υπήρχε κάποια σκηνή που να σε δυσκόλεψε πολύ; Που να ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά;

Θα έλεγα πως με δυσκόλεψε η πρώτη μου μεγάλη σκηνή που ήταν και αρκετά απαιτητική υποκριτικά. Οι συνθήκες απαιτούσαν να γίνουν όλα παρά πολύ γρήγορα τη δεδομένη χρονική στιγμή και εγώ λόγω έλλειψης εμπειρίας δεν κατάφερα να το διαχειριστώ όπως ήθελα.

Ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη που η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε αρκετά. Τέτοιες στιγμές είναι όμως που σε εξελίσσουν περισσότερο.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

ANT1

Που θα ήθελες να δεις την Λίνα να φτάνει; Στα τελευταία επεισόδια την βλέπουμε να παίρνει μια επικίνδυνη στροφή στην ζωή της. Πως θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος σου; 

Θα ήθελα να της δοθεί η προσοχή και η αγάπη που χρειάζεται, ώστε να καταφέρει να ισορροπήσει μέσα της και διαχειριστεί όλα αυτά που της συμβαίνουν. 

Να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή η Ναταλία Πελέκα παίζει επίσης στην παράσταση «Αυτόχειρες Παρθένοι» του Χρήστου Καρασαββίδη στο θέατρο Tempus Verum, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 19.00 για λίγες ακόμα παραστάσεις! 

 

 

Υπόθεση του έργου

Τρία κορίτσια, τρεις αδερφές, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα τους, αποφασίζουν να του κάνουν ένα δώρο που θα τον στιγματίσει για πάντα. Και κάπως έτσι ξετυλίγεται ένα κουβάρι μιας ιστορίας όχι τόσο ευχάριστης.

Ο Χρήστος Καρασαββίδης εμπνεόμενος από τις "Αυτόχειρες Παρθένους" της Σοφίας Κόπολα, την ομώνυμη νουβέλα καθώς και ταινίες που πάντα θα μας σημαδεύουν, γράφει και σκηνοθετεί από την αρχή ένα μανιφέστο για μια γενιά που χάνεται.

Έρωτας, θάνατος, φλερτ, σεξ, χιούμορ, αυτοκτονία, σε μια εξόχως προκλητική και βέβηλη παράσταση για μια γενιά που έφυγε κρεμασμένη από μια θηλιά και μεθυσμένη από χάπια. Αλλά πάντα πανέμορφη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ