Ράνια της Ιορδανίας: Φούξια σατέν επέλεξε η αδελφή της Ιμάν και έντονο κίτρινο cape dress η αρραβωνιαστικιά του διαδόχου Χουσείν

Η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντουλάχ Β' και της βασίλισσας Ράνια, η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας ήταν μια πανέμορφη νύφη στον βασιλικό γάμο της με τον Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη την Κυριακή.

Η κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', πριγκίπισσα Ιμάν, παντρεύτηκε σήμερα τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη σε μια τελετή στο βασιλικό παλάτι κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.

 

 

 

Δείτε επίσης: Γάμος κόρης βασίλισσας Ράνιας: Το νυφικό επισκίασε η τουαλέτα soleil της fashionista μαμάς (φωτό - βίντεο)

 

 

 

 

 

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε τη γαμήλια τελετή μεταξύ της γεννημένης το 1996 πριγκίπισσας και του Tζαμέελ Θερμιώτη, παρουσία του βασιλιά, της βασίλισσας Ράνια και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς και της οικογένειας του γαμπρού.

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Ιμάν, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β'.

Ο σύζυγός της, γεννημένος το 1994 στη Βενεζουέλα σε οικογένεια ελληνικής καταγωγής, είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

 

 

 

 

 

 

 

Το Παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Ιούλιο.

Η πριγκίπισσα Iman bint Abdullah II είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Abdullah II και της βασίλισσας Rania Al Abdullah της Ιορδανίας, ενώ ο Jameel είναι διευθύνων εταίρος σε ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1994 και η Iman το 1996.

Η πριγκίπισσα έχει σπουδάσει στην Ουάσινγκτον, αλλά περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Ιορδανία και συμμετέχει τακτικά σε επίσημες εκδηλώσεις με τους γονείς της.

 

 

Ακόμη και από παιδί, η Iman ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για δημόσιες υποχρεώσεις. Όταν η Ιμάν ήταν μόλις δέκα ετών, συνόδευσε τη μαμά της Ράνια σε επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία.

 

 

Εκτός από τα φιλανθρωπικά της εγχειρήματα, η Iman είναι γνωστή για το άψογο ενδυματολογικό της γούστο , ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. 

 

 

Η περιουσία του Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης κυμαίνεται στα $10.000.000 - $50.000.000. H οικογένεια Θερμιώτη διατηρεί στενές σχέσεις με τις ρίζες της στην Ελλάδα και σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτονται την Άνδρο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’.

Πριγκίπισσα Σάλμα

Η πριγκίπισσα Σάλμα, 22 ετών, δεν φοβήθηκε να ξεχωρίσει με ένα φούξια φόρεμά της από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 του Andrew GN.

Το φόρεμα διέθετε μακριά φουσκωτά μανίκια, ζώνη στη μέση και κολακευτική φούστα σε γραμμή Α σε μήκος midi. 

 

 

 

 

 

 

 

Για να ολοκληρώσει το ντύσιμό της, έκανε τα μαλλιά της σε κυματιστά και είχε ένα λαμπερό μακιγιάζ, με smokey eye και ροζ γυαλιστερά χείλη.

Tι φόρεσε η Rajwa αρραβωνιαστικιά του διαδόχου Χουσείν

Να σημειώσουμε πως ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα πρόκειται και αυτός να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Ρατζούα Αλ Σάιφ την 1η Ιουνίου.

Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, όταν οι οικογένειές τους συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας της Al Saif στο Ριάντ.

Ο γάμος τους θα γίνει λίγες ημέρες πριν οι γονείς του πρίγκιπα διαδόχου γιορτάσουν την 30ή επέτειο του γάμου τους.

 

 

 

 

 

 

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χουσεΐν έγινε ένα μήνα μετά τον αρραβώνα της αδελφής του πριγκίπισσας Ιμάν.

Τι φόρεσε όμως η μέλλουσα νύφη

Για τον γάμο, η Rajwa Khaled επέλεξε ένα εντυπωσιακό και ζωηρό κίτρινο cape drees  που έδωσε στην ημέρα μια ανοιξιάτικη νότα.

 

 

Δείτε επίσης: Ο γιος της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας παντρεύεται - Ο γάμος του Hussein & της όμορφης Rajwa θα γίνει την 1 Ιουνίου 2023 (φωτό - βίντεο)

 

 

 

Η Rajwa φορούσε φόρεμα Roksanda Neolitsea .  Το φόρεμα είναι αξίας 2650 δολαρίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ