Γάμος κόρης βασίλισσας Ράνιας: Το νυφικό επισκίασε η τουαλέτα Dior soleil της fashionista μαμάς (φωτό - βίντεο)

Η νύφη έλαμπε στο κατάλευκο νυφικό της... 

Η κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', πριγκίπισσα Ιμάν, παντρεύτηκε σήμερα τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη σε μια τελετή στο βασιλικό παλάτι κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε τη γαμήλια τελετή μεταξύ της γεννημένης το 1996 πριγκίπισσας και του Tζαμέελ Θερμιώτη, παρουσία του βασιλιά, της βασίλισσας Ράνια και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς και της οικογένειας του γαμπρού.

 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Ιμάν, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β'.

Ο σύζυγός της, γεννημένος το 1994 στη Βενεζουέλα σε οικογένεια ελληνικής καταγωγής, είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Ιούλιο.

To νυφικό της Ιμάν

Η κόρη της βασίλισσας Ράνια ήταν εντυπωσιακή για την περίσταση, ντυμένη με ένα υπέροχα διακοσμημένο νυφικό φόρεμα Dior, με ψηλό ντεκολτέ, μακριά μανίκια και πολλές υπέροχες λεπτομέρειες από δαντέλα.Το σχέδιο με ψηλό λαιμό προέρχεται από τη φθινοπωρινή συλλογή υψηλής ραπτικής 2022 της μάρκας.

 

 

 

 

 

 

Επέλεξε ένα λαμπερό μακιγιάζ, σε γήινους τόνους, ενώ έπιασε τα μαλλιά της πάνω, σε έναν περίτεχνο κότσο, αφήνοντας δύο τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της, ενώ φορούσε ένα πανέμορφο πέπλο.

 

 

Σε αντίθεση με τη μητέρα της, η πριγκίπισσα Ιμάν εμφανίστηκε με μια υπέροχη, διαμαντένια τιάρα. Η τιάρα, φέρεται να ανήκε στη γιαγιά της, πριγκίπισσα Muna Al Hussein, μητέρα του βασιλιά Αμπντάλα.

Η εμφάνιση της Βασίλισσας Ράνια

Η 52χρονη Βασίλισσα και μητέρα της νύφης, έδειχνε θεϊκή με το λαμπερό ντύσιμο που επέλεξε για τη περίσταση.

Για να γιορτάσει τη σημαδιακή ημέρα, η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα μακρύ, φόρεμα από τη συλλογή Couture του Dior για το φθινόπωρο του 2022, το οποίο ήταν πλισέ. 

 

 

 

 

Η Ράνια, ήταν  η εικόνα της διαχρονικής κομψότητας καθώς η ίδια και ο σύζυγός της βασιλιάς Αμπντάλα Β' υποδέχονταν τους καλεσμένους που έφταναν για την τελετή. Τα μακριά μαλλιά της κυμάτζαν με τις χαλαρές τους μπούκλες και ήταν χαμογελαστή όσο ποτέ.

 

 

Η Royal φόρεσε ένα υπέροχο διαμαντένιο βραχιόλι και δαχτυλίδι με ασορτί σκουλαρίκια και μια απλή μπλε τσάντα clutch.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ