Στην πρώτη γραμμή η Κέιτ Μος στα 50 της: Τώρα έγινε η διεθνής μούσα της Diet Coke

Πόσα χρήματα θα κερδίσει από αυτήν τη συνεργασία;

Η Κέιτ Μος είχε διοριστεί πέρυσι ως η νέα δημιουργική διευθύντρια της Diet Coke (Coca-Cola Light).

Στο παρελθόν το γνωστό μοντέλο είχε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις δικές σου ιδέες και να τις υλοποιείς.

Η Κέιτ επέλεξε να προωθήσει το brand LOVE What You LOVE, προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία, συμπεριλαμβανομένων καλλυντικών προϊόντων από τη νέα της μάρκα ευεξίας Cosmoss.


twitter

Έδειχνε απίστευτη καθώς πόζαρε πίνοντας ένα κουτάκι Diet Coca-Cola με έντονο κόκκινο κραγιόν ενώ την περιέβαλλαν χέρια με κόκκινα γάντια.

Ο μανατζερ της Diet Coke, Omar δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να ανταμείψουμε τους τυχερούς θαυμαστές με ένα ταξίδι στον κόσμο της τολμηρής, κομψής και πραγματικά εμβληματικής Creative Director μας, Kate Moss."

Διαβάστε ακόμη: Tα top models των 90’s super fit το 2022! Η Κάρλα, η Ναόμι, η Κέιτ, η δίαιτα, η γιόγκα και ο διαλογισμός

Η Κέιτ ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία αναψυκτικών για τον εορτασμό της 40ης επετείου της, με την πρώτη της κίνηση ως δημιουργική διευθύντρια να την βλέπει όχι μόνο απλά να ποζάρει με τα περιορισμένα κουτάκια, αλλά και αργότερα να πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες και επιμελημένες εκδηλώσεις.


twitter

Είχε πει στο MailOnline ότι δεν ήταν απλώς το πρόσωπο της μάρκας, αλλά ότι οι δικές της σκέψεις και απόψεις «μεταφράστηκαν σε φωτογραφίσεις». "Η νέα καμπάνια Love What You Love είχε επίσης μεγάλη απήχηση σε εμένα καθώς πάντα ζούσα με αυτή τη φιλοσοφία."

Διαβάστε ακόμη: Ο κόσμος της μόδας γιορτάζει την Kate Moss: Το supermodel έγινε 48 ετών - τα iconic εξώφυλλα, το chic look των γενεθλίων της (φωτό)

Σύμφωνα με πηγές η Κειτ φέρεται να «κερδίζει έως και 5 εκατομμύρια λίρες για τη συνεργασία» με την Diet Coke.

Αποκάλυψαν επίσης ότι σύμφωνα με το Companies House, η επιχείρησή της - η Kate Moss Limited - αξίζει 11,8 εκατομμύρια £, με τη σταρ να βγάζει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια £ μόνο πέρυσι από συμφωνίες επωνυμίας και μόντελινγκ.

Και το ομώνυμο πρακτορείο μοντέλων της στο οποίο επιβλέπει τη νέα γενιά σταρ της πασαρέλας αξίζε 3 εκατομμύρια £.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ