Αντίο Ιφιγένεια Μήτσκα: Της έστρωσαν τον δρόμο με λευκά ροδοπέταλα, μοίραζαν κουφέτα – Έκλαψε και ο Θεός, ήταν μόλις 22 ετών

Στα Γιαννιτσά ο επίλογος της τραγωδίας για την Ιφιγένεια, μία νέα κοπέλα που χάθηκε άδικα μόνο και μόνο επειδή επέβαινε στο μοιραίο τρένο

Οικογένεια, φίλοι, ολόκληρη η πόλη των Γιαννιτσών, αλλά και όλοι οι Έλληνες με την καρδιά τους σκισμένη από τον πόνο, αποχαιρέτησε το δεύτερο αθώο θύμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο φίλος της νεκρής Ιφιγένειας: Κρεμόταν από το παράθυρο, την κρατούσα με όλη μου τη δύναμη – Μόλις 22 ετών (βίντεο)

Η Ιφιγένεια Μήτσκα 22 ετών κηδεύτηκε σήμερα το πρωί στα Γιαννιτσά. Η νεκρική πομπή μέχρι να φτάσει στην εκκλησία το λευκό φέρετρο, ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ακόμα και ο Θεός εκάψε. Η βροχή που έπεφτε λίγο πριν την κηδεία, η κάθαρση της Αρχαίας Τραγωδίας.

 

Οι φίλες της ανέλαβαν το σκληρό αυτό έργο να της ετοιμάσουν τον δρόμο για τον Παράδεισο.

Η φίλη τους, δεν θα πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Δεν είναι πλέον κοντά τους. Η οικογένειά της βιώνει την απώλεια, την άρνηση για την απώλεια, τον θυμό, την θλίψη, τον πόνο. Στο νεκροταφείο μοίραζαν κουφέτα.

Ποιός μπορεί κοιτάξει στα μάτια αυτούς τους γονείς και να τους πει ότι… καθυστερήσαμε το έργο της ασφάλειας για τον έναν ή τον άλλο λόγο;

Ποιός μπορεί να δικαιολογήσει την απώλεια;

Κανείς.

Διαβάστε ακόμα: "Καλόν παράδεισο": Το μήνυμα για την νεκρή Ιφιγένεια - Ήταν 22 ετών και ταξίδευε με το αγόρι της

Η Ιφιγένεια στα Γιαννιτσά και η Βάγια στον Τύρναβο σήμερα, η Αθηνά στην Κατερίνη χθες, τις επόμενες μέρες, οι δίδυμες Θώμη, Χρυσή, η ξαδέρφη τους Αναστασία, η Ελισάβετ, η Ελπίδα, ο Δημήτρης, ο Ντένις, η Αγάπη, η Ελένη, ο Αναστάσιος, ο Γιώργος, η Αναστασία Αδαμίδου, η Αναστασία Παπαγγελή, ο Κυπριανός, η Κλαούντια, η Μπέζα, ο Βαίος, οι δύο μηχανοδηγοί Νίκος και Δημήτρης και ακόμα 35 άνθρωποι δεν είναι μαζί μας, επειδή κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Διαβάστε ακόμα: Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Φωτογραφία – ντοκουμέντο από το 3ο βαγόνι λίγο πριν το δυστύχημα

Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης που πρέπει να «επιβληθεί κυριαρχικά» όπως είπε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκος.

Ναι λοιπόν η ώρα του ξίφους της δικαιοσύνης έφτασε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ