Η Σακίρα σε συνέντευξη της μετά τον χωρισμό - ''Υπάρχει μέρος Στην κόλαση για τις αντροχωρίστρες''

Τα πυρά της σε βάρος της νέας συντρόφου του Πικέ, Κλάρα Κία.

Η Σακίρα έδωσε τη δεύτερη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια για το πώς την επηρέασε το γεγονός

Ο χωρισμός της Σακίρα από τον Πικέ μετά από 11 χρόνια γάμου θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό. 

 

Δείτε επίσης: Shakira: Το εντυπωσιακό κολλητό φόρεμα που διαγράφει τις καμπύλες της - "Ευχαριστώ" τον φωτογράφο (φωτό & βίντεο)

Η Σακίρα μίλησε στον Μεξικανό δημοσιογράφο Ενρίκε Ασεβέντο.

 

 

Μετά από τέσσερα νέα τραγούδια, όπου έστρεψε τα βέλη της κατά του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία, η Σακίρα ξαναχτυπά. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο τηλεοπτικό σόου του Canal Las Estrellas στο Μεξικό.

«Μέσα από τα τραγούδια μου πάντα ένιωθα το καθήκον να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να τη δανείζω σε όσους δεν μπορούν να μιλήσουν», είπε η Σακίρα. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες βρισκόμαστε σε μια κομβική στιγμή κοινωνικά, σε ένα σημείο όπου η υποστήριξη που μπορούμε να λάβουμε η μία από την άλλη είναι πολύ σημαντική.

 

 

 

 

«Και όπως έλεγε η Μαντλίν Ολμπράιτ , η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: “Υπάρχει μια ξεχωριστή θέση στην Κόλαση που προορίζεται για εκείνες τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες”», τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ