Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι - Πως γνωρίστηκαν, τα καυτά φιλιά τους (φωτό)

To γαλλικό έντυπο Paris Match κάνει λόγο για έναν «φανταστικό κεραυνοβόλο έρωτα».

Μια νέα ιστορία αγάπης γεννήθηκε, πριν από τέσσερις μήνες.  Ένα ειδύλλιο που φέρνει τον Tim Burton κοντά  στην Monica Bellucci. . .

Το Paris Match, αποκάλυψε πως οι δύο τους είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερευτευμένοι. 

 

Δείτε επίσης: Η Μόνικα Μπελούτσι για την Μαρία Κάλλας & την παράσταση στο Ηρώδειο - «Είμαι συγκινημένη, παραμένει μια γυναίκα που εμπνέει» (φωτό)

Ειδικότερα, ο Αμερικανός σκηνοθέτης τον περασμένο Οκτώβριο είχε τιμηθεί με ένα ξεχωριστό βραβείο στο Φεστιβάλ, το οποίο τού απένειμε η Ιταλίδα καλλονή. 

Να σημειωθεί πως οι δυο τους εδώ και χρόνια ήταν μόνοι τους, αφού η Bellucci είχε χωρίσει από το 2019 από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre και ο Burton είναι χωρισμένος από την Helena Bonham Carter από το 2014.

Και οι δύο έχουν αποκτήσει παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις τους, η Bellucci από τον γάμο της με τον Vincent Cassel και ο Burton από τη μούσα του και επί χρόνια σύντροφό του, Carter. 

Συναντήθηκαν για λίγο στα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες το 2006, αλλά μόλις 16 χρόνια αργότερα, στα παρασκήνια ενός άλλου φεστιβάλ, ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός ήρθαν κοντά. 

 

 

Η Daily Mail αναφέρει ότι οι φωτό του ερωτευμένου ζευγαριού προέρχονται από την έξοδό τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μετά την έξοδό τους σε εστιατόριο του Παρισιού ο Τιμ Μπάρτον αγκάλιασε τη Μόνικα Μπελούτσι και αντάλλαξαν ένα φλογερό φιλί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ