BAFTA 2023: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί - Χρώμα, grande σιλουέτες & διαχρονικότητα (φωτό)

Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες διασημότητες; 

Ο δρόμος για τα Όσκαρ συνεχίζεται και η επόμενη στάση μας είναι στο Λονδίνο, όπου η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης φιλοξένησε τα ετήσια Βραβεία Κινηματογράφου.

Τα Βραβεία BAFTA πραγματοποιήθηκαν στο Royal Festival Hall στο Southbank Centre και γιόρτασαν τη χρονιά στον κινηματογράφο σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Η γερμανική ταινία του Έντβαρντ Μπέργκερ «Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» σάρωσε τα βραβεία BAFTA αφού απέσπασε και το βραβείο καλύτερης ταινίας στην χθεσινή απονομή, στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

 

Ο Αμερικανός ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ κέρδισε το βραβείο BAFTA καλύτερου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στη βιογραφική ταινία «Έλβις», όπου υποδύεται τον θρύλο του ροκ-εντ-ρολ. 

H μαγική εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ως Ελληνίδα θεά

Μετά από τρία χρόνια ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας Ουίλιαμ και Κέιτ, έδωσαν το "παρών" στην 76η απονομή βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στο Royal Festival Hall.

Η Κέιτ απαστράπτουσα, εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία σε αρχαιοελληνικό στιλ του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen την οποία είχε ξαναφορέσει το 2019. 

 

 

 

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά την οικολογική της συνείδηση, καθώς και το πόσο στηρίζει τη βιωσιμότητα της μόδας το φόρεμα τροποποιήθηκε στον ώμο προσθέτοντας ασύμμετρες λεπτομέρειες ενώ μία λευκή ζώνη κολάκευε τη σιλουέτα της.

Το φόρεσαν οι διασημότητες

Το κόκκινο χαλί των βραβείων είναι πάντα ενδιαφέρον, και αυτό ίσως να οφείλεται στη χώρα που διοργανώνεται ο θεσμός.\

Μονοχρωμία και μαξιμαλισμός, ήταν οι δύο κυριότερες fashion επιλογές των stars. 

Eίδαμε looks που είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον: «εκρήξεις» χρώματος από τις πιο τολμηρές, είδαμε το κλασικό μαύρο μέσα από exciting σιλουέτες και γραμμές, αλλά και πιο παραδοσιακές nude αποχρώσεις. 

H Cate Blanchett με Maison Margiela.

Η Anya Taylor-Joy με Schiaparelli Couture.

H Danielle Deadwyle με Armani Privé couture and κοσμήματα Bulgari.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ