Ο Μαρκ Άντονι και η Νάντια Φερέιρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί! - Το 7ο του τραγουδιστή (φωτό)

Έγκυος η 23χρονη καλλονή! 

O Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και η σύζυγός του Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira) ανακοίνωσαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία πολύ τρυφερή δημοσίευση στο instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

 

«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου !!! Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή τη μεγάλη ευλογία στη ζωή μας», έγραψαν στην κοινή τους ανάρτησή τους. Στο στιγμιότυπο ο τραγουδιστής φαίνεται να έχει το χέρι του πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της Φερέιρα.

 

Δείτε επίσης: Εκείνος 54 εκείνη 23! Την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου παντρεύτηκε ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Μάρκ Άντονι - Ο 4ος γάμος του (φωτό)

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον λαμπερό τους γάμο στο Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι, στις 28 Ιανουαρίου.

 

 

Σύμφωνα με το People θα είναι το έβδομο παιδί του τραγουδιστή.

Οι γάμοι και τα παιδιά του Μαρκ Άντονι

Το 1994 απέκτησε το πρώτο του παιδί, μια κόρη την Αριάνα, από τη σχέση του με τη Ντέμπι Ροσάντο. Έπειτα υιοθέτησαν έναν γιο, τον Τσέις.

Στις 9 Μαΐου 2000 παντρεύτηκε τη Μις Υφήλιος 1993 Νταϊανάρα Τόρρες στο Λας Βέγκας. Μαζί απέκτησαν δύο γιους. Τον Κρίστιαν Μάρκους Μιουνίζ (5 Φεβρουαρίου 2001) και τον Ράιαν Άντριαν Μιουνίζ (16 Αυγούστου 2003). Το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβρη του 2003 αλλά το διαζύγιο εκδόθηκε στις αρχές του 2004.

Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκε τη Τζένιφερ Λόπεζ ενώ στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ Μιουνίζ. Το περιοδικό People μάλιστα, πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει και να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων. 

Το καλοκαίρι του 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι σε διάσταση, με τον Άντονι να ζητάει διαζύγιο λίγο αργότερα. Το διαζύγιο Λόπεζ-Άντονι εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2014 και η Λόπεζ πήρε την επιμέλεια των παιδιών.

Ο Άντονι παντρεύτηκε για τρίτη φορά, στις 11 Νοεμβρίου 2014, με το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία ωστόσο ολοκληρώθηκε κι αυτός με διαζύγιο που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ