Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στα οικονομικά - Μην ξεχνάτε η Αφροδίτη κυβερνά αισθήματα και χρήματα.

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Τετάρτη ξεκινά ευνοϊκά με τη Σελήνη στον Τοξότη να της δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και να ευνοεί τις επαφές και την επικοινωνία με τους άλλους. Όμως στη διάρκεια της μέρας σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Σε συνδυασμό με τη Σελήνη που κοντράρει την όψη αυτή και την ενεργοποιεί περαιτέρω, από τη μια μπορεί να εκτοξευθεί ο ρομαντισμός μας στα ύψη, αλλά από την άλλη και οι εξιδανικεύσεις και οι μεγάλες προσδοκίες που δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα. Η τάση της μέρας με αυτή την όψη είναι να ονειροπολούμε, να έχουμε μια νοσταλγική διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο εδώ και τώρα ή να έχουμε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Με τόση έμφαση στον 12ο Ηλιακό σας οίκο με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, η σημερινή μέρα κανονικά θα πρέπει να είναι αφιερωμένη μόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και σε οτιδήποτε σας χαλαρώνει. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις θα είναι το καλύτερο σας, αφού δεν χρειάζεται να πιεστείτε για τίποτε. Αν όμως εργάζεστε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά ή στις υποχρεώσεις σας, ή μπορεί να νιώθετε περίεργα στον χώρο εργασίας σας με τους συναδέλφους και να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι υπόγειο ή παρασκηνιακό που παίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη καρδιά σας να γεμίζει επιθυμίες και ακόμη προσδίδει μια ρομαντική διάσταση στη μέρα σας. Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της αμφιβολίας κι έτσι μπορεί σε μια νέα γνωριμία να υπάρχει προς το παρόν μια σύγχυση και να μην ξέρετε να διαβάσετε ακριβώς τα μηνύματα που σας στέλνει η άλλη πλευρά. Είναι φιλία ή είναι έρωτας; Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει προς τα πού κλίνει η ζυγαριά, γι’ αυτό μην βασανίζεστε με ερωτήματα. Απολαύστε αυτό που έχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με έμφαση στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας με κάποιο τρόπο τα θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας φαίνεται να είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Η σημερινή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως μιλά για παρασκήνιο ή για καταστάσεις που παίζονται μυστικά και θέλει προσοχή. Μην μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτή τι μπορεί να συμβαίνει, ώστε να προστατέψετε τη δουλειά και τον εαυτό σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ