Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα μας κάνει λίγο αφηρημένους - ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας.

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα στο ζώδιο που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή Πανσέληνος. Φυσικά και σήμερα θα είμαστε κάτω από την επιρροή της. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο, κάνοντας τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας ίσως τις πιο απαιτητικές της μέρας.

Τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο τόσο στις σχέσεις, στη δουλειά, αλλά και στην υγεία τους. Πολλές φορές οι όψεις του Κρόνου δείχνουν δυσκολίες στις συνθήκες κι όχι απαραίτητα κάτι σε προσωπικό επίπεδο. 

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς το δικό σας, κι έτσι η επιρροή της δεν σας αφορά άμεσα ή αρνητικά, αλλά μάλλον έμμεσα και σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, τους φίλους, τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή και τους συνεργάτες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι ή ο χώρος που ζείτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και γενικώς ό,τι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή και την οικογένεια σας, έρχονται σε προτεραιότητα με τη Σελήνη στον Λέοντα. Βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινοβραδινής Πανσελήνου που επηρεάζει φυσικά και τη σημερινή μέρα, αλλά και τις επόμενες δυο εβδομάδες ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να προβάλλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να διαφημίσετε κάπως τις ικανότητες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι αρκετά βοηθητική σχετικά με τα παραπάνω, αλλά βοηθάει ακόμη αν θέλετε να κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή να διεκπεραιώσετε θέματα της δουλειάς ή των σπουδών σας που είναι αρκετά σοβαρά. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ