Βασίλισσα Ράνια: Στην Ουάσιγκτον με απίθανα συνολάκια - Την συνόδεψε η κόρη της - Η συνάντηση με την Πρώτη Κυρία (φωτό & βίντεο)

Φανταστικές εμφανίσεις

Επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον πραγματοποίησε ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας και η σύζυγός του βασίλισσα Ράνια.

Το βασλικό ζεύγος συνόδεψε ο μεγάλος τους γιος, πρίγκιπας Χουσεΐν και η μεγάλη τους κόρη πριγκίπισσα Ιμάν

Ο μονάρχης και ο 28χρονος διάδοχος είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ενώ την Τετάρτη η 52χρονη royal συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με την Πρώτη Κυρία.

Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η Ράνια φορούσε ένα midi, μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, από την επωνυμία Elie Saab. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασορτί γόβες και μια μικρή γκρι τσάντα Dolce & Gabbana. 

Η Τζιλ Μπάιντεν από πλευράς της ήταν ντυμένη στα κόκκκινα με ένα κοντομάνικο φουστάνι, που είχε μια ζώνη στη μέση και γόβες του ίδιου χρώματος.

«Ήταν χαρά που συνάντησα την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Δρ. Τζιλ Μπάιντεν χθες» έγραψε η βασίλισσα της Ιορδανίας στην ανάρτησή της.

Η τελευταία συμμετείχε επίσης στο  National Prayer Breakfast International Lncheon, με την πριγκίπισσσα Ιμάν να την συνοδεύει.

Η Ράνια ηταν ντυμένη με μία κομψή, μαύρη midi φούστα και μια φανταστική λευκή μπλούζα Harithand, ή οποία είχε ένα φούξια, σατέν ύφασμα που τύλιγε τον λαιμό της και κατέληγε στην πλάτη, δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Η 26χρονη κόρη της, η οποία ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα, φορούσε ένα γκρι παλτό MaxMara και ένα άσπρο μαντήλι στον λαιμό της. 

Photos: Instagram/queenrania

Σε άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι βλέπουμε την βασίλισσα με μία απίθανη φούστα σε γαλάζιους και χρυσούς τόνους, συνδυασμένη με ένα άσπρο πουκάμισο και καμηλό suede γόβες.

Ακόμα εμφανίστηκε με ένα εξίσου σικάτο σύνολο και συγκεκριμένα ένα σατέν παντελόνι και ασορτί πουκάμισο σε κεραμιδί χρώμα.

Υπενθυμίζεται ότι το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας έχει αποκτήσει ακόμα τον 18χρονο πρίγκιπα Χάσεμ και την 22χρονη πριγκίπισσα Σάλμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ