Στα κόκκινα η Κέιτ Μίντλετον: Το θεϊκό κοστούμι της πριγκίπισσας - Με ασορτί γραβάτα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

Φανταστικό το μονοχρωματικό σύνολό της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εγκαινίασε την καμπάνια «Shaping Us» που έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση της μετέπειτα ζωής του και της κοινωνίας γενικότερα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο BAFTA, του Λονδίνου. 

Για την περίσταση λοιπόν η Κέιτ επέλεξε ένα θεϊκό κόκκινο κοστούμι Alexander McQueen, ο οποίος είναι και ένας από τους αγαπημένους της οίκους μόδας (δημιουργία του ήταν και το υπέροχο νυφικό της!).  Το κομψό, μονοχρωματικό look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι γόβες Gianvito Rossi και μια τσάντα Miu Miu.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από πλευράς του φορούσε ένα μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μία κόκκινη γραβάτα, που ταίριαζε χρωματικά με το σύνολο της συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών τους. 

Η καμπάνια είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα του «Royal Foundation Centre for Early Childhood» που χαρακτηρίστηκε ως «έργο ζωής» για την πριγκίπισσα, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο τον Guardian.

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε μέσω των εμπειριών, των σχέσεων και του περιβάλλοντός μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς ολόκληρη τη ζωή μας. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά», είπε η Κέιτ Μίτλεντον στην ομιλία της.

«Η πρώτη μας έρευνα το 2022 έδειξε ότι λιγότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους καταλαβαίνουν τη μοναδική σημασία των πρώτων πέντε ετών της ζωής μας», είπε η επικεφαλής του ιδρύματος Αμάντα Μπέρι(Amanda Berry) «με το ποσοστό των νέων και των ανδρών να είναι ακόμη χαμηλότερα».

Η καμπάνια έχει την υποστήριξη πολλών διασημοτήτων, ενώ στο πλαίσιο ενημέρωσης μία ταινία κινουμένων σχεδίων 90 δευτερολέπτων για την σημασία των πρώτων χρόνων, θα προβάλλεται στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ