Pixie Lott: Με άψογο στυλ μαζί με τον σύζυγό της - Το two piece κομμάτι που επέλεξε & η μπαντάνα στα μαλλιά

Άκρως καλοκαιρινή η τραγουδίστρια... 

Η Pixie Lott έδειχνε ασυναγώνιστα όμορφη αυτό το Σαββατοκύριακο με το outfot που επέλεξε, καθώς αυτή και ο σύζυγός της, Oliver Cheshire, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου 5* Nobu Hotel Marrakech στην Αφρική.

Η τραγουδίστρια, 32 ετών, επέλεξε Μαροκινό στυλ, που αναδείκνυε την μαυρισμένη της επιδερμίδα. 

Όπως θα δείτε η καλλιτέχνις , επέλεξε μια φούστα - παρεό σε πορτοκαλί χρώματα την οποία συνδύασε με ένα τοπάκι στους ίδιους χρωματικούς τόνους και μια μπαντάνα στα μαλλιά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Image

Η φούστα της, είναι από τον Οίκο Valentino και σίγουρα είναι το απόλυτο κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι. Είναι κατασκευασμένη από 100% λινό ύφασμα και έχει μια διασκεδαστική λεπτομέρεια με κρόσσια κατά μήκος των άκρων.

Image

twitter/MrGunge

Ο γάμος της τραγουδίστριας

Mετά από 12 χρόνια σχέσης η πασίγνωστη Αγγλίδα τραγουδίστρια, Pixie Lott , παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, Oliver Cheshire, τον Ιούνιο του 2022. 

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα και το μοντέλο αρραβωνιάστηκαν το 2016 μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στα σκαλιά του καθεδρικού ναού του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Τόσο η 31χρονη όσο και ο 34χρονος έλαμπαν από χαρά στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Η Pixie Lott επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ στράπλες νυφικό φόρεμα και ο Oliver Cheshire μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ