Παγιδευμένοι - η μεγάλη επιστροφή! Χαμός στο Twitter με την σειρά που κάνει πάταγο - Αποθέωση για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη & την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η αγκαλιά Άννας – Δημήτρη έκανε την “καρδιά του Twitter” να σκιρτήσει....

Οι ''Παγιδευμένοι'' επέστρεψαν χθες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μετά από απουσία δύο μηνών. 

Η σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη, επέστρεψε με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, το οποίο τρέλανε τους τηλεθεατές. 

Ο Δημήτρης και η Άννα, έλειψαν τόσο πολύ στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έκανε την σειρά no1 trend στο Twitter

Tι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στην Άννα και τον Δημήτρη (Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Μάρθα Φεντόρουφ) που οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, ενώ οι δυο τους έχουν έρθει κοντά ο Δημήτρης εξομολογήθηκε στην Άννα ένα μυστικό της οικογένειά του που αφορά την δίκη του πατέρα της, κάνοντάς την να ξεσπάσει σε κλάματα αφού ο έρωτάς τους ξαφνικά βρήκε ένα μεγάλο εμπόδιο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Δείτε μερικά tweets που αποθεώνουν τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

 

Τι θα δούμε σήμερα

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης.

 

 

Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα. Θα προλάβουν η Χρύσα και ο Νίκος να παρέμβουν; Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της… Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή… Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης;

Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί…. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία… Ένα δέμα που θα ανατρέψει για όλους τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ