Δείπνο στην Μεγάλη Βρεταννία: Το μενού μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου & οι μεγάλοι απόντες (φωτό - βίντεο)

Δείπνο σε 250 καλεσμένους! 

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Ο ενταφιασμός έγινε δίπλα στους τάφους των προγόνων του, όπως, εξάλλου, επιθυμούσε ο ίδιος.

Νωρίτερα, τελέστηκε τρισάγιο στο κοιμητήριο του ναού της Αναστάσεως, παρουσία πλήθους κόσμου και υψηλών προσκεκλημένων. 

Το «τελευταίο αντίο» είπαν στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο χιλιάδες Έλληνες κάθε ηλικίας από διάφορα μέρη της χώρας. Φόρο τιμής απέτισαν με την παρουσία τους στην κηδεία, τα μέλη 11 βασιλικών οικογενειών

Το δείπνο στη «Μεγάλη Βρεταννία» 

 

 

Μετά την κηδεία,  η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παράθεσε δείπνο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». , που διήρκεσε δύο ώρες. 

Στο δείπνο είχαν προσκληθεί 250 άτομα, που κατέφθασαν στο ξενοδοχείο μετά τις 17:00, μαζί με την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το μενού περιελάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμάρια.

Το δείπνο είχε και απουσίες, καθώς δεν παρευρέθησαν (είχαν ήδη αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»), ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, με τη σύζυγο του Λετίθια, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς της Ολλανδίας, Γουλιέλμος – Αλέξανδρος με τη βασίλισσα Μάξιμα και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

eurokinissi

Στο δείπνο παραβρέθηκαν η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας (αδελφή της Αννας Μαρίας) και ο γιος της πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, μαζί με τον δεύτερο γιο της Γιόακιμ (τα δύο αδέλφθια εμφανίστηκαν μαζί στην κηδεία του θείου τους μετά το δημόσιο καβγά πριν μερικούς μήνες), ο βασιλιάς της Σουηδίας, Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ΄ με την βασίλισσα Σίλβια, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι και ο διάδοχος της Νορβηγίας, πρίγκιπας Χάακον με την πριγκίπισσα Μέτρ Μαρίν. Παρέστη φυσικά σύσσωμη η οικογένεια του τέως, τα τέσσερα παιδιά του με τους συζύγους τους και τα 9 εγγόνια του και κάποιοι από τους καλεσμένους τους από την Ελλάδα.

Δείτε επίσης: 

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: To θεϊκό velvet φόρεμα της Μαρίας - Ολυμπία & το κομψό midi της Μαρί Σαντάλ (φωτό - βίντεο)

5+1 βίντεο από το Τατόι: Ο ενταφιασμός του Κωνσταντίνου Β' - Όλα όσα έγιναν

Κηδεία Κωνσταντίνου: Πλισέ φούστα, σακάκι και μαργαριταρένιο κολιέ για την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ της Νορβηγίας (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Η πριγκίπισσα Άννα & η λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ - εκπροσώπησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Δακρυσμένη η Άννα Μαρία - Έφτασε στη Μητρόπολη μαζί με τη νύφη της - Το χειροκρότημα του κόσμου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ