Alexander Ogilvy: Αυτός είναι ο καλλονός εγγονός της πριγκίπισσας Alexandra - ξανθός & καλογυμνασμένος (φωτό)

Μια διακριτική φιγούρα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Νέος και ωραίος! Πάμε να δούμε ποιος είναι ο καλλονός εγγονός της πριγκίπισσας Alexandra, Alexander Ogilvy.

Γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1996 στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, ο Alexander είναι 26 ετών, με το Paris Match να αναφέρει ότι πρόκειται για μια «διακριτική φιγούρα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Ο royal κάνει σπάνιες εμφανίσεις, ωστόσο δεν πέρασε  απαρατήρητος στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Με ξανθά μαλλιά και καλογυμνασμένο σώμα, είναι άλλωστε δύσκολο να τον προσπεράσει κάνεις! 

Ο Alexander είναι γιος του James και της Julia Ogilvy. Από την πλευρά του μπαμπά του είναι εγγονός του Sir Angus Ogilvy και της πριγκίπισσας Alexandra του Kent,  ξαδέρφης της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ Β'.  Έχει μια  μεγαλύτερη αδερφή, τη Flora Alexandra Vesterberg, η οποία από το 2021 είναι παντρεμένη με τον  Σουηδό Timothy Vesterberg. 

Όσο για τον ίδιο, το περιοδικό Tatler, ανέφερε πρόσφατα ότι ο 26χρονος βγαίνει με την Isabella Charlotta Poppius, μοντέλο από την Φινλανδία με έδρα το Λονδίνο. Ο έρωτάς τους φέρεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022.

Αυτή την στιγμή ο Alexandre βρίσκεται στην 55η θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. 

Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν:

- Το 2020 αποφοίτησε από το Brown, ένα αναγνωρισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο όπου σπούδασε πληροφορική και οικονομικά. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών, ήταν επίσης πολιτικός αρθρογράφος στην πανεπιστημιακή εφημερίδα, ηγήθηκε ενός προγράμματος που ενθάρρυνε νέους επιχειρηματίες και έγινε διευθυντής για μια εταιρεία παραγωγής μουσικών εκδηλώσεων. 

- Ο Alexandrer διέπρεψε επίσης ως αρχηγός της ομάδας ράγκμπι του πανεπιστημίου και κέρδισε το Πρωτάθλημα Ivy League το 2018, ενώ ήταν ακόμα δευτεραθλητής το 2019.

- Εδώ και δύο χρόνια, ζει στη Νέα Υόρκη και και εργάζεται στην Prove, η οποία προσφέρει εργαλεία επαλήθευσης ταυτότητας σε εταιρείες για τους πελάτες τους. Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Linkedin, ο Alexander Ogilvy είναι υπεύθυνος προϊόντων που ειδικεύεται στον κρυπτογραφικό έλεγχο ταυτότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ