Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η όψη Αφροδίτης - Ουρανού μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου είναι το τετράγωνο (όψη έντασης) ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Αφροδίτη κυβερνά τις σχέσεις κυρίως τις ερωτικές, αλλά και όλη τη γκάμα των σχέσεων μας, όπως και τα οικονομικά, και στην όψη που κάνει προς τον Ουρανό μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα και καταστάσεις.

Συνήθως με την επιρροή αυτής της όψης ψάχνουμε το καινούριο, αυτό που θα μας ενθουσιάσει, που θα μας παθιάσει και λίγη σημασία δίνουμε στη διάρκεια. Μολονότι δεν είναι αρμονική η όψη, το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες είναι στα ζώδια που κυβερνούν ο ένας του άλλου, δηλαδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο που κυβερνά ο Ουρανός και ο Ουρανός στον Ταύρο που κυβερνά η Αφροδίτη, μπορεί να προκύψουν και θετικά σενάρια, όπως κεραυνοβόλοι έρωτες (άσχετα με το πόσο θα κρατήσουν), ξαφνικά κέρδη, ή επιθυμίες να αποκτήσουμε κάτι που θέλουμε ή να ενδιαφερθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε στην εμφάνιση μας είτε στο περιβάλλον μας. Από την άλλη, τίποτε δεν αποκλείει με μια τέτοια όψη και την τάση ρήξης ή χωρισμών.

Η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία του Ουρανού μπορεί να μας οδηγήσει στο να είμαστε ανυπόμονοι ή να κάνουμε και περίεργες σκέψεις για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας ζητώντας να πάρουμε απόσταση.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και το μεσημέρι της Κυριακής θα περάσει στον Σκορπιό. Συγκεκριμένα το πρωί αφού σχηματίσει πρώτα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 10:39 θα βγει σε φάση κενής πορείας και στις 14:08 θα περάσει στον Σκορπιό.

ΚΡΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που φέρνει πολύ συχνά ένταση στις σχέσεις μας. Σε σας συνδέει τον οίκο των φίλων με τον οίκο των οικονομικών κι αυτό μπορεί να δείχνει μια τάση για «αποστάσεις» με φίλους και συνεργάτες και η αιτία να είναι τα οικονομικά. Γενικώς μπορεί τα οικονομικά να είναι αιτία διαφωνιών και προστριβών είτε στον χώρο της δουλειάς με τους συνεργάτες σας είτε ακόμη και με τους αγαπημένους σας.

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει μια εξωστρέφεια ιδιαίτερα το Σάββατο και είναι ιδανική μέρα για να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Δεν χρειάζεται όμως να καταξοδευτείτε ή να ξοδέψετε πέραν των δυνατοτήτων σας. Αποφύγετε επίσης παρορμητικές αγορές όσο κι αν σας ενθουσιάζουν οι εκπτώσεις. Η Κυριακή είναι σχετικά πιο πιεστική μέρα και σας απασχολούν με μεγαλύτερη αγωνία κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σας της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι η κυρίαρχη όψη του Σαββατοκύριακου και επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών, αλλά και της καριέρας σας. Πιθανώς να υπάρχει μια διάσταση απόψεων με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε σχετικά με το πώς πρέπει να «φαίνεται» η δουλειά σας ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν αλλαγές στον χώρο δουλειάς που επηρεάζουν και σας.

Επειδή με αυτή την όψη είναι πολύ εύκολο να «σπάσουν» σχέσεις αν δεν είστε προσεκτικοί ή να δημιουργηθούν εντάσεις, προσπαθήστε να απέχετε ή να κάνετε ένα βήμα πίσω για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αν θέλετε για να αξιοποιήσετε μια νέα ιδέα ή ένα νέο τεχνολογικό γκάτζετ που θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας. Η Σελήνη στον Ζυγό δείχνει ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές υποχρεώσεις είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αλλά τα πράγματα είναι σαφώς πιο ευχάριστα το Σάββατο. Πολύ πιο απαιτητική η Κυριακή με πίεση από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα περάσει απέναντι σας στον Σκορπιό και οι άλλοι θα γίνουν πιο απαιτητικοί από σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι η κυρίαρχη όψη αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Δίδυμοι κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις κυρίως τις επαγγελματικές, αλλά και σε θέματα υγείας. Η τάση σας θα είναι να μην ανεχτείτε πιέσεις από τους άλλους, αλλά μπορεί σε μια συζήτηση να πάρετε μια ακραία απόφαση να σταματήσετε μια επαγγελματική σχέση. Φυσικά το ίδιο σενάριο θα μπορούσε να παίζει και στην προσωπική σας ζωή αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε.

Η συμβουλή μου είναι πριν πείτε το «αντίο» αφήστε να περάσουν μερικές μέρες για να ηρεμήσουν τα πράγματα και ξαναδείτε το. Ακόμη φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Η Σελήνη στον Ζυγό το Σάββατο θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη, κάνοντας τη μέρα πιο ευχάριστη τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να πάτε τις βόλτες σας και να δείτε φίλους. Η Κυριακή ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο «βαριά» και από το μεσημέρι και μετά θα σας απασχολήσουν τα πρακτικά θέματα της δουλειάς.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ